2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
یاخدا اصلا باورم نمیشه  بچه ها جواب ازمایش گرفتم مثبته بتا 522 انشاءالله قسمت همه منتظرا

به به خدارو هزاران بار شکر چه خبر خوبی خیلی خوشحال شدم حضرت زهرا نگه دارش باشه انشاالله ۹ ماهِ زیبا رو باهم بگذرونید و به سلامتی بغلش کنی

چه حس خوبی گرفتم از جواب مثبتت اصلا انرژی گرفتم خدا ایشالا دل ماهم شاد کنه آخر هفته ازین جوابای قشنگ نصیبمون بشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنونم دوست خوش قلبم  یه سوال دارم من کارمندم به نظرتون از روز چندم میتونم برم سرکار؟

اکه کارت سخته فعلا این ۱۴روزو نرو تا ازمایش بدی من ک میرفتم کار انتقال ک دادم نرفتم ب حسابدارمون گفتم برا چی نمیام خانوم بود گفتم مثبت شدم دیگه نمیام خدای نکرده منفی شدم میام ک شکر خدا مثبت شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها اونایی ک انومالی رفتید چند هفته انجام دادید من دکترم گفت ۱۸هفته برو خودم هول کردم ۱۷هفته ۳ ...

سلام. فکر کنم زود زدی عزیز. منم ۱۸ هفته رفتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام به همگی  من روز دوم انتقالم هستم یه جنین پنج روزه انتقال دادم  و با توجه به اینکه د ...

دوسه روز اول و اناناس بخور بیشتر نه اب و نشاسته و رو صبب صبح تا ۵روزبخور لوبیا سبز بیشتر بخور حمومم چند روز اول و اصلا نرو بعدم ک رفتی ۵دقیقه اونم با اب خیلی گرم نباشه 

الهی آمین.وبحق طاهرین 🤲🤲🤲🤲 نگار دیگه کی سونو میری ؟ من هنوز قانع به ی جوجه نشدما  &nb ...

نمی دونم اگه دکتر داخل مطب انجام بده وگرنه رفت تا ان تی😢 چطوری عکسو بالینک میفرستین من بزارم شما نظربدین چنتا جوجه میبینین😅😅😅

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ممنونم دوست خوش قلبم  یه سوال دارم من کارمندم به نظرتون از روز چندم میتونم برم سرکار؟

راستش من دیگه نرفتم. همین جوری که هیچ جا نمیرم و کار خاصی نمیکنم طول سرویکس اومد پایین😐

سلام. فکر کنم زود زدی عزیز. منم ۱۸ هفته رفتم

یعنی زنگ بزنم عوض کنم نوبتو؟ دکتر خودمم گفت ۱۸برو هی عجله میکنم سونوگرافی گفت ۱۶تا ۲۰برم حالا زنگ میزنم نوبتو عوض میکنم ممنونم گلم 

یاخدا اصلا باورم نمیشه  بچه ها جواب ازمایش گرفتم مثبته بتا 522 انشاءالله قسمت همه منتظرا

ای خداجونم هزاران بار شکرت 🥺😍🥺😍

مبارکت باشه مامان بهار ان شاء الله ب سلامتی وراحتی بگذره این 9ماه ونینی (ها) سالم وصالح بغل بگیری خوشگلم ❤️🤲😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

منم کارمندم پنج شنبه که انتقال دادم تا دوشنبه استراحت کردم بعد یه روز در میون رفتم برای خودم یه روز کار یه روز استراحت تجویز کردم 

دکترم گفت سه روز اول استراحت کافیه ولی من اینجوری راحت بودم توام ببین چجوری راحتی و کمتر استرس میگیری همون کارو بکن 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اکه کارت سخته فعلا این ۱۴روزو نرو تا ازمایش بدی من ک میرفتم کار انتقال ک دادم نرفتم ب حسابدارمون گفت ...

پشت میز نشستم فقط ولی خب ۵ ساعته میترسم از طرفی هم بیش از سه روز مرخصی نمی‌دن بهم

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
یعنی زنگ بزنم عوض کنم نوبتو؟ دکتر خودمم گفت ۱۸برو هی عجله میکنم سونوگرافی گفت ۱۶تا ۲۰برم حالا زنگ می ...

من قبلا تو اینترنتم دیدم زده بود از ۱۸ هفته.

آره، عوض کن به نظرم. فرقش یک هفته است فقط.