2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
مممنونم خواهر مهربونم 🌹  این دردها بخاطر استفاده از داروهاس، نگران نباش عزیزم، با این دوز پرو ...

ثربونت برم که وقت گذاشتی فدات شم

من کلن بنده ی بدیم با هیچ مدلش کنار نمیام قبلش داشتم ترس و شکایت از دیروز ندارم خیلی کم شده باز حونم داره در میره

خدا خودش این بنده خر دیوانه ش ادب کنه با لطف بیکرانش

الهی شکر که که پایان راهی انشاالله بسلامتی کوچلوت بغل بگیری عشقم.♥️😘

من دردا که داشتم میزد به پای چپم 

سلام عزیز دلم بد نیستم امروز باز از خواب پاشدم یه کم لکه بینی داشتم نمی دونم چرا اینجوری میشه خودت چ ...

روز چندی عزیزم ؟

منم دو روز اول داشتم که مال دست کاری رحمه

الهی شکر فعلآ که نه خوب نه بد

در بیخبری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندی عزیزم ؟ منم دو روز اول داشتم که مال دست کاری رحمه الهی شکر فعلآ که نه خوب نه بد در بیخبر ...

با روز انتقال میشه روز ۴ فک کنم زیادی دست کاری کرده برای منو😅

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم

اره از روز اول  وای اره والا باحال گفتی 😅

پس نترس عزیزم مال دستکاریه جوجه هات

هم دارم نوک میزنن جا باز کنن بچسبن

ادامه دار شده

الهی با دست پر بلند شی عزیزم واقعاً که هر روزش یکسال از عمرمون کم می‌کنه 

پس نترس عزیزم مال دستکاریه جوجه هات هم دارم نوک میزنن جا باز کنن بچسبن ادامه دار شده الهی با دست ...

اره ضخامت رحمم این سری بالا بود فک کنم دست و پا گیر بوده دم و دستگاها خورده زخمش کرده 

وااای ان شاالله😍 خدا از دهنت بشنوه

سلام عزیز دلم بد نیستم امروز باز از خواب پاشدم یه کم لکه بینی داشتم نمی دونم چرا اینجوری میشه خودت چ ...

ان شاالله لک لانه گزینه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جانیمسان بفکرتم عزیزم انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره برات

قربووونت برم عزیزم❤️❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

چرا بچه ها نمیان؟🥺 استرس گرفتم😫

یاخدا اصلا باورم نمیشه  بچه ها جواب ازمایش گرفتم مثبته بتا 522 انشاءالله قسمت همه منتظرا

وااای آخجون اولین مثبت🤗. مبااارک باشه😍😍😍

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
یاخدا اصلا باورم نمیشه  بچه ها جواب ازمایش گرفتم مثبته بتا 522 انشاءالله قسمت همه منتظرا

مبارکه عزیزم . 😍😍😍😍😍به امید خدا نی نی ها سالم و سلامت نه ماه تو دلت میمونن و بعدش با یه زایمان راحت به دنیا میان . 

🙏🙏🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤