2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
الهی امین من بچه رو با استرس از بین بردم بعد۱ سال ‌ و خورده ایی باردار شدم عذاب وجدان منو داره میکش ...

الان ینی بارداری؟

عزیزم هر چی ک بوده گذشته. خدا خییییلی مهربونه کافیه اگه تقصیری هم داشتی دل شکسته بری درگاهش و استغفار کنی دنبال بهانه اس برا بخشیدن.😍

پس عذاب وجدان و... رو بذار کنار.  ان شاالله بهترینا سر راهت باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان ینی بارداری؟ عزیزم هر چی ک بوده گذشته. خدا خییییلی مهربونه کافیه اگه تقصیری هم داشتی دل شکسته ...

ن نیستم دیگه 

ممنون توکل بر خودش

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مهربون21   سلام عزیزم خوبی خبری ازت نیست چه کار میکنی تو چه مرحله ای هستی وزنتو کم نکردی&nbs ...

سلام عزیزم خوبی؟قربونت بشم من چرا وانمود دارم پایین میارم لاک‌پشتی وار ولی مرحله هیچی شدم یک آدم بی انگیزه ،دیگه به طور کلی قبول کردم بچه دارنمیشم و دور درمان خط کشیدم.نه اعصابش هست نه پولش

بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕 ...

الهی ک خوش خبر باشی عزیزدلم و با ی بتااااااای فوق العاده خستگیه این مدت از تنت در بره🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نگران نباش فداتشم منم بعضی روزا نداشتم بعد انقد رومخم بود که کار می‌کردم تادلدردم بیاد ی ذره درد میو ...

دور از جونت عشقم

وای نگار چه روزای پر از استرسیه

فقط‌ خدا میدونه

الهی شکر که خدا پایانشو شیرین کرد عزیزم

قربونت برم که وقتی حرف میزنی دلم آروم میشه 💓🌹♥️😘

من 4 بود ویتامین د با این قرصش هفته ای یکی بالا اومد الانم درگیر ب12 شدم انشالا مثبت میشی راحت دوران ...

خدا را شکر

من سال 97برج دو 8بود رنج آزمایشگاه 60بود 

از اون موقع من مرتب تا 3ماه هفته ی و بعدش ماهی یدونه

خوردم تا 1401شده 15

دوباره هفته ی یدونه.نزدیک 20روز قبل از انتقال هفته ی دوتا 50هزار ژول و شبی یکی 1000خوردم دوهفته پیش شده 18

بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕 ...

چقدر زود رفتی آزمایشت دوشنبه بود. ولی خب اشکالی نداره حداقل خیالت راحت میشه . ان شاءالله فردا جواب مثبت رو میگیری 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
زیارت آل یاسین وذکر یونسیه و 1000صلوات به نیت 14معصوم خوندم به نیت براورده شدن حاجات جمع و سلامتی ...

قربونت برم خواهری ❤❤ به امید مثبت شدن آزمایش خودت🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
ان شالله زمستونی روزیه منو توهمه انتقالیای این ماه میشه باشکم قلمبه بریم واسه زایمان و دیدارنینیا 🥺 ...

وای قربون نینیت برم من

نگار جان آز خدا بخواه این 

آرزوی دیرینه ی من رنگ حقیقت بهش ببخشه

الهی به حق شش ماهه ی امام حسین دامن همه خواهرام سبز بشه 🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزان دلم ،من به سلامتی فارق شدم وگل دخترمو اوردم خونه ،دقیق تو اتاق عمل به یاد همه چشم انتظار ...

ای جاااااانم🤩

قدمش مبارک و خوش یمن باشه برات عزیزم🥰

لذت ببر از لحظات ناب مادری

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نکن خواهر برو تخت استراحت کن کتاب فیلم دعاوزیارتنامه بخون ان شاء الله این چند روز ب سرعت برق و باد ب ...

دورت بگردم بقران چنتا سوره و چنتا دعا و فراوون ذکر خوندم

البته هر روز امروز بیشتر

چشم خواهری

ببخشید میدونم شما هم ذله کردم بخشیدم تورا خدا