2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای روزی دو تا چ خبره نمیشه دو تا رو توی یه سرنگ بکشی بزنی دکتر من هر دو روز یه بار گفته بزنم ولی هم ...

والا من هنوز روزی دوتا دارم میزنم 🙄🙄 با سرنگ پنج سی سی بزنید که سوزنش بلندتره ابسه نمیشه بعدش ماساژ خیلی بدین 

آها انشاالله بسلامتی عزیزم خیلی زود بیبی زدی انشاالله مثبتی 

🙏🙏🙏🙏 ان شاءالله

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
جدى؟ شما امتحان كردى؟ عاخه هى تو نت زده تا ١٠ روز بعضيام مى گن ١٥ روز مثبت كاذب ميده پس اينجورى خو ...

عزیزم من با زدن دوتا آمپول تو یکساعت فقط‌ فرداش بیبی مثبت بود بعداز 4روز هیچ اثری نبود ازش

البته خارجیش 

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

عزیزدل کیسه اب گرم خیلی داغ نمیشه انگار، من لیوان آب جوش همسرم برام میذاشت، از روی لباس می کشید روی جای امپول ها، قشنگ ول میکرد و جاش نرم میشد، 

خودم جرات نمیکردم ، می گفتم شاید بریزم به خودم 😄

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

و اینکه آروم تزریق بشه، چون روغنی هست، انشااله بعد مثبت شدن ، هفته اول که برین براتون امپول هارو کم می کنن، 

والا من هنوز روزی دوتا دارم میزنم 🙄🙄 با سرنگ پنج سی سی بزنید که سوزنش بلندتره ابسه نمیشه بعدش ماسا ...

آها ممنونم سحر جونم

الهی شکر نصف راه رفتی عشقم.الهی بسلامتی بغل بگیریشون

ماشاالله لاحول ولا قوة الا بالله العلی الظیم 

عزیزدل کیسه اب گرم خیلی داغ نمیشه انگار، من لیوان آب جوش همسرم برام میذاشت، از روی لباس می کشید روی ...

سلام عزیزم ممنونم از جوابت خواهر قشنگم.

بسلامتی جوجه( هات ) در آغوش بگیری پس اشکال نداره خیلی گرم بشه ؟ حقیقتش داغ که میسوزه

دعا کن با تو دلیت مثبت بشم از این بدترشم خوش آید 

دل تو دلم نیست آلاجونم اشکامم...😭😭😭😭 یعنی میشه خدا نظر کنه🥹

میشه نه شده ان شالله عزیزم😍 منم ک دلم خیلی روشنه عزیزم😍❤️

برا ارامش دلت آیه الکرسی میخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱