2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
شرمنده یه سوال دیگه  می دونید برای نمونه گیری آقا اجازه می دن خانم کنارش باشه  این برای ...

اره عزیزم مشکلی نداره . منم همیشه میرم باهاش. البته اوایل ک ب خونمون نزدیک بود ظرف رو میگرفتیم و تو خونه نمونه رو میگرفت ولی بعدا اونجا هم ی اتاق دادن. 

فقط خیییلی ببخشید 😅فک کنم میدونین که با دست فقط میتونین کمک کنید و رابطه نباید باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم مشکلی نداره . منم همیشه میرم باهاش. البته اوایل ک ب خونمون نزدیک بود ظرف رو میگرفتیم و تو ...

متشکر  مرکز مام درسته؟

چند دقیقه ای باید برسه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

تو مرکز مام منظورم هست اجازه می دن؟

مام و غیر مام فرقی نداره توی تمامی مراکز و آزمایشگاه ها اجازه میدن همسر با آقا باشه موقع نمونه گیری

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
متشکر  مرکز مام درسته؟ چند دقیقه ای باید برسه

اگه از خونه میبری از آزمایشگاه ظرف بگیر و ازشو بپرس چند دقیقه ای بیارم فکر کنم میگن ظرف رو زیر  بغلت بذاری تا دما متعادل باشه

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
متشکر  مرکز مام درسته؟ چند دقیقه ای باید برسه

مام رو نمیدونم عزیزم. ولی اکثر مراکز ی اتاق در اختیار میذارن. گفته بودن ۱۵-۲۰ دقیقه ای باید برسونیم. البته نمیدونم تو خونه نمونه گرفتن رو هر مرکزی قبول کنه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@houra۱۴۰۰    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله جنین ها و نی نی های گلتون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندانی سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون باشند😍

الهی ی جوری بشه کلا نیان. اره ب نطر منم الان بیان بهتر از بعد انتقاله. منم دقیقا همین مشکلو تو سیکل ...

قربونت برم عزیزکم

من دیشب بهش گفتم ( آخه یه چیزی به دروغ گفت استرس گرفتم)

گفتم شرایطم خیلی خاصه استرس واسم خوب نیست لطفاً انقد بهم استرس نده 

بخدا الا جان قلبم رو هزار بود ، دستم می‌لرزید پاهام یخ یخ

گفت ببخشید

گفتم ببخشید تو الان چیزی رو درست نمیکنه

فکر کنم ناراحتم شد ، ولی واسم مهم نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربووونت برم ان شاالله برای همگیمون 😍🤗😘

😍😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آهااان..خب خداروشکر مساله حل شد و انشاالله که دیگه نیاد سمت شما دیگه قراره مامان شی بخاطر این چ ...

فداتشم قشنگم 🫀🫂

چشم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40