2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
بادکش گرم خیلی خوبه ولی طب سوزنی رو اطلاع ندارم  پیاده روی رو فراموش نکنی😘

باشه مرسی عزیزم دکترم دیروز خیلی تاکید کرد ورزش رو من تو این یکی دوماه حسابی باید ورزش کنم ب خودم برسم 💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره نگار جان برو،ضرر که نداره،حتی اگه فایدش علمی اثبات نشده باشه

یکی از اقوام رفته بود کلا دو تا جنین داشت و دکتر گفته بود اگر نشه دیگ باردار نمیشی دو تاش گرفت دختر و پسر خداروشکر 

قبلش گفت رفتم طب سوزنی و بادکش 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله به سلامتی عزیزم خداروشکر همه چیز خوب بوده؛اتفاقا میخواستم تگت کنم سوال داشتم عزیزم شما هنو ...

ممنون عزیزم انشالله هردو به سلامتی این راه رو طی کنیم

من توی ماشین یا اگر تند راه برم یا به کمر بخوابم شکمم سفت میشه خواهرم هم همینطور بود از ماه پنج الآنم نه ماهه است مشکلی هم نداره فکر نکنم مشکلی باشه بهش فکر نکن

مرسی عزیزم گفتی  فقط شما چه زمانی رفتی انجام دادی؟!

من پارسال بود رفتم به خاطر تخمدان که ذخیره ام کمه 

تاثیری نداشت ولی خدایی رو اعصاب تأثیر داشت حالا چون اون جاهایی از بدن که عصبها هستن انجام میدن ،استرس منو‌ کمتر کرده بود اون‌ موقع 

ولی رو‌تخمدان‌ و تخمک‌های من تاثیر نداشت اصلا حتی بعد طب سوزنی پریودم‌ کمتر هم شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم دوست مهربونم خیلی خیلی لطف کردی واقعا با دعای شما و بقیه دوستای خوبم خیلی آرامش گرفتم ممن ...

سلام عزیزم وظیفه بوده.چخبر عملت بسلامتی تموم شده ؟

انشاالله بسلامتی بیای خونه وبگذره این 19هفته ی باقی مونده 

سلام ای جان چی میبینم خداروشکر مبارک باشه آلا جون خدا نی نی هات رو حفظ کنه سالم بغل بگیری بارداریت پ ...

سلام پری جون 😍😭😭 قربووونت برم. ان شاالله روز شادی هممون بزودی😍😍

چیکارا کردی؟ نبودی خیلی وقت بود همه نگرانت بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دلم ۲۵اردیبهشت نوبت دکتر دارم برم سونو کنه اگه ایرادی ندید دارو انتقال بهم بده که پریود شد ...

ان شاالله همه چی عااالی پیش میره با نتیجه مثبت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱