2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم اره این همه من اصرار کردم کسی گوش نمیده که . ببخشید همراه خانم با خودم ببرم ؟ گفت یه شب ب ...

من بستری نکرد فقط منو و همسرم رفتیم یکساعت بعد هم مرخص کرد ولی بستری بشی بهتره من راهم دور بود تا خونه خیلی اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت ۵ صبح بیمارستان باش حدود ۷ ایشاله عمله . ۸ ساعتم ناشتا باش . ببخشید شام چی بخورم ؟ 

کدوم بیمارستان عمل میکنه؟ من بیمارستان بهمن بودم 

من شام کباب تابه خوردم از ساعت یازده شب هم دیگه چیزی نخوردم غذای نفاخ نخور که اذیت نشی بعد عمل هم غذای ملین بخور یبوست نشی 

انشالله که فردا عملت خوب باشه اصلا نگران نباش عملش راحت بود این استراحت مطلق بعدش منو دیونه کرده،،🤧🤧🥴 بمن گفت از فردای عمل انوکسا بزن که من یه دوز زدم لکه بینی کردم گفت نمیخواد بزنی اخه من سابقه خونریزی داشتم 

فدات بشم عزیزم😘بخدا دیگه راهی نیست که نرفته باشم خیلی ناامیدم همین یک بار فقط میتونم برم برا انتقال ...

با تمام وجود میفهمم عزیزم. ان شالله این دفعه پر خیر و برکت باشه با نتیجه مثبت خوشگل😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم مرسی عزیزم بخون ایشاله یکم ارامش بگیرم ایشاله راحت باشه عملم قربون محبتت 

ان شاالله عزیزم. سعی کن امشبو زود بخوابی ک فکر و خیال نکنی. فردام میای میگی راحتتر از چیزی بود ک فکرشو میکردم😃😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کدوم بیمارستان عمل میکنه؟ من بیمارستان بهمن بودم  من شام کباب تابه خوردم از ساعت یازده شب هم د ...

آخی دستت درد نکنه کامل برام نوشتی مرسی . به من گفت فردا ۲ تا عمل توی بیمارستان سید الشهدا دارم تو هم بیا اونجا همونجا اورژانسی عملت کنم اصلا نمیدونم چجور جایی هست خداکنه تمیز باشه

آخی دستت درد نکنه کامل برام نوشتی مرسی . به من گفت فردا ۲ تا عمل توی بیمارستان سید الشهدا دارم تو هم ...

عزیزم هرسوالی داشتی بپرس چون میدونم الان چقد استرس داری منم چون نمیدوستم عملش چه جوری هست خیلی استرس داشتم همش توی نی نی سایت میگشتم ببینم‌ بقیه چکار کردن

عزیزم هرسوالی داشتی بپرس چون میدونم الان چقد استرس داری منم چون نمیدوستم عملش چه جوری هست خیلی استرس ...

اره واقعا شوکه شدم یهو گفت خیلی کمه طولش فردا بیا اورژانسی عمل کنم . با اینکه خودم از خدام بود زودم تر عملم کنه ولی استرس گرفتم . مرسی دوست خوبم واقعا حالم بهتر شد صحبت کردم . خدا کنه راحت باشه بعدش درد و خونریزی نکنه . راستی اکوی قلب نی نی انجام دادم خداروشکر قلب دختر نازم سالم سالم بود 

سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا برام موند که انتقال دادن اولش خیلی حالم بد شد که چرا من هر سری پانکچر میشم یه بار شانس انتقال دارم ولی دیگه سپردم بخدا ان شاالله با همین دو تا نتیجه بگیرم 

التماس دعا دارم از همگی ❤

اره واقعا شوکه شدم یهو گفت خیلی کمه طولش فردا بیا اورژانسی عمل کنم . با اینکه خودم از خدام بود زودم ...

خداروشکر عزیزم انشالله که سالم و ۹ ماه کامل بدنیا میاد و بغلش میکنی ❤️❤️❤️ من اخر ماه نوبت اکو قلب و انومالی دارم

سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

ااااای جوووووونم😍😍😍😍 مباااارکه مامان خانوم😍😍😍ان شاالله پر خیر و برکت باشه . الهی ۱۴ رو دیگه خوش خبر بیای😍😍😍