2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم نگران نباش عملش راحته فقط نوار بهداشتی و لباس زیر اضافه بردار با امپول و شیاف پروژسترون  ...

سلام عزیزم اره این همه من اصرار کردم کسی گوش نمیده که . ببخشید همراه خانم با خودم ببرم ؟ گفت یه شب بستری میمونی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووونت برم عزیزم. ان شااالله بهترین خیرتون  خدا جلو پات میذاره. الهی همین روزا خوش خبر بیای گ ...

فدات بشم عزیزم😘بخدا دیگه راهی نیست که نرفته باشم خیلی ناامیدم همین یک بار فقط میتونم برم برا انتقال ،۳۱خرداد نوبت دکتر دارم 

عزیزم دیگه بیشتر حواست به خودت باشه این روزا واقعا شیرین کاش ی روز منم تجربه کنم 😢😢😢چقد نا امیدی ...

عزیزم منم وجودم پر از استرس و ناامیدیه ولی بازم میگم شاید یه روزی نوبت منم شد،امیدوارم خدا برا هممون بخواد

عزیزم منم وجودم پر از استرس و ناامیدیه ولی بازم میگم شاید یه روزی نوبت منم شد،امیدوارم خدا برا هممون ...

بله درسته همش میگم از رحمت خدا نا امید نمیشم ولی ته دلم ی حس نشدن هست انشالا خدا دامن هممون سبز کنه 

@88helli     دوستم امروز نماز استغفارمو به نیت شما خوندم و هدیه کردم به آقامون امام حسی ...

ممنون حورا جون نمی دونی این دعاها و نمازهاتون چ قوت قلبی بهمون میده🥹

الهی بهترینا نصیب و روزیت دوستم و ب همین زودی خدا برات جبران کنه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون حورا جون نمی دونی این دعاها و نمازهاتون چ قوت قلبی بهمون میده🥹 الهی بهترینا نصیب و روزیت دوس ...

دقیقا ما هم برای اینکه استرستون کم بشه دعاتون میکنیم انشااله خدا ازمون قبول کنه،عزیزم من فعلا برای آرامش دل شماها که انتقال دادین میخونم انشااله همتون با نتیجه مثبت این روزها رو سپری کنین

انشااله بعدش برای بقیه که این مسیرو میرن

قربونت برم من❣️ چشمت بی بلا😘 من احتمال زیاد شنبه برم آزمایش بدم چون باید برم سرکار تکلیفم زودتر مع ...

الهییییی ک خوش خبر بیای. من ک خیییلی دلم روشنه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم مهربون.اره منم دوست دارم بیام ۲۰صحفه رفته باشه یا خبر خوشی از بچه‌ها بشنوم الهی شکر که ...

الهی آمین😍😍 ب خدا هر روز با ذوق خبر  خوش یکی یکی تون میام اینجا.❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از آلا جون خیالمون راحت شد هفته دیگه به حقِ علی ۵ تا جواب مثبت داریم دوستای عزیزم که هفته آینده آزما ...

الهی آمین الهی آمین😭😭😭😭😍😍😍😍

خدا خیرت بده عزیزم❤️❤️❤️

سلام دوستان من الان مطب دکتر هستم ، سونوی واژینال انجام داد و طول سرویکسم ۲۴ بود گفت اورژانسی فردا ب ...

الهی عزیزم. نگران نباش ان شاالله همه چی خوب پیش میره😍 امشب حدیث کسامو ب نیت شما میخونم ان شاالله. بچه ها بیان راهنماییت میکنن. شرمنده من بلد نیستم🤕

ای جووووووونم🥹 قربونه قلبه کوچولوش برم من🤩 الهی آمین🤲🏻

خدا نکنه خاله جون😭😭❤️❤️

نمیدونم چرا امروز اشکم دم مشکمه. هر کی چیزی میگه میشینم گریه می کنم🥺😅

الهی عزیزم. نگران نباش ان شاالله همه چی خوب پیش میره😍 امشب حدیث کسامو ب نیت شما میخونم ان شاالله. ب ...

فدات شم مرسی عزیزم بخون ایشاله یکم ارامش بگیرم ایشاله راحت باشه عملم قربون محبتت 

عزیزم دیگه بیشتر حواست به خودت باشه این روزا واقعا شیرین کاش ی روز منم تجربه کنم 😢😢😢چقد نا امیدی ...

تجربه می کنی ب خدا تجربه می کنی😭😭😭😍