2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
از آلا جون خیالمون راحت شد هفته دیگه به حقِ علی ۵ تا جواب مثبت داریم دوستای عزیزم که هفته آینده آزما ...

ان شاءالله عزیزم❤❤🙏🙏🙏

امشب زیارت عاشورا هم میخونم به امید مثبت شدنمون

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

سلام 

بچه هائیکه مرکز مام رفتن یه سوال دارم  باید آزمایش‌های خودم و همسرم حتما این مرکز باشه یا آزمایشگاه های دیگه هم می شه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی به حق علی و اولاد علی که حاجتت براورده بشه انشاالله امشب تو دعاهام بیادتم عزیزم.میدونم درموند ...

قربونت برم عزیزم ..ان شالله حاجت روایی خودت به بهترین شکل ممکن🤲🤲😍😍😍

❤🥰
فک کنم پی ارپی ک سه ماه پیش انجام دادم یک میلیون شد.جهاد دانشگاهی..

برا من ۲۸۰۰ شد🥺 اشکالی نداره خدا کنه همه نتیجه بگیرن و دیگه نیازی بهش نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارککککک باشه عزیزم. دیدم آزمایشت مثبت شده خیلیییی خیلیییی خوشحال شدم الهی الهیییی این لحظات نصیب ه ...

سلااام عزیزم خوبی؟ اتفاقا امروز حرفت بود. دوقلوها خوبن؟😍😍

وااای راس میگی؟ من فک میکردم چون پایینه همون ی دونه باشه. توکل ب خدا ان شاالله برا همه مون خیر باشه چ یکی چ دو تا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهترم عزیزم. ممنون❣️ آره خداروشکر

خدارووووشکر😍

سلام دوستان من الان مطب دکتر هستم ، سونوی واژینال انجام داد و طول سرویکسم ۲۴ بود گفت اورژانسی فردا بیا سرکلاژت کنم . بچه ها استرس گرفتم چیا باید ببرم با خودم ؟ گفتن همراه هم لازم نداری انگار 

وای خدا خفت نکنه چ جوری تعریف کردی انگاری اونجا بودم😄 ای جووووونم چ بهتر🤩  برای سونو کی بهت ...

😅🤪چهارشنبه هفته بعد ان شاالله❤️❤️ ان شاالله روزی همه مون باشه رسیدن ب مرحله دیدن ضربان قلب😍🥺🥺😍

سلام دوستان خوب هستید؟بچه ها کیا رفتن سوبودقانومالی؟میشه بگید هفته چند رفتید؟طول سرویکس چقدر زده برات ...

سلام عزیزم من دو روز پیش رفتم آنومالی هجده هفته و سه روز بود طبق سونو  سرویکس ۴۰ بود

راستی جنسیت هم درست بود

هی میگفتم نکنه اشتباه شده باشه😅

😅🤪چهارشنبه هفته بعد ان شاالله❤️❤️ ان شاالله روزی همه مون باشه رسیدن ب مرحله دیدن ضربان قلب😍🥺🥺😍

ای جووووووونم🥹

قربونه قلبه کوچولوش برم من🤩

الهی آمین🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستان من الان مطب دکتر هستم ، سونوی واژینال انجام داد و طول سرویکسم ۲۴ بود گفت اورژانسی فردا ب ...

عزیزم نگران نباش عملش راحته فقط نوار بهداشتی و لباس زیر اضافه بردار با امپول و شیاف پروژسترون 

بمن شیاف دیکلوفناک هم داد برای دردم که همونجا از داروخانه کرفتم گذاشتم شیاف و امپول هم سریع بعد عمل زدم که از انقباض جلوگیری کنه

سلام دوستان من الان مطب دکتر هستم ، سونوی واژینال انجام داد و طول سرویکسم ۲۴ بود گفت اورژانسی فردا ب ...

فقط همسرت باید باشه برای رضایت 

شناسننامه و کارت ملی هردو 

کاش زودتر سرکلاژ کرده بود 

امشب هم اگه هپارین یا انوکسا داری نزن

سر شب اماده خواب بودم. ولی خب ی اتفاقایی افتاد که مجبور شدم بیدار بمونم🥴

عزیزم دیگه بیشتر حواست به خودت باشه این روزا واقعا شیرین کاش ی روز منم تجربه کنم 😢😢😢چقد نا امیدی تو وجودمه ای خدا