2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

سلام خانوما روزتون بخیر

ب کمکتون احتیاج دارم خواهشاً دریغ نکنید

من یک ساله و چند ماهه اقدامم ولی باردار نشدم چند دوره لتروزول خوردم ی بارم اسفند ماه آی یو آی شدم ک منفی شد

حالا میخام برم پیش دکتری ک تخصصش نازایی باشه.بین دکتر عارفی و اقصی کدومو پیشنهاد میکنید و اینکه چطور میتونم ازشون وقت بگیرم.یک هفته ب مطب هرکدوم زنگ‌میزنم جواب نمیدن

لطفا کمک کنید خیلی دلم شکسته😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیشه رو ببین یه دایره سبز داره رو سرش . با یه چاقو پاینشو اونجایی که شیشه گشاد میشه یه چند بار بکش ت ...

ممنونم از همه تون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جونم منظورم نماز استغفار بود ممنونم ازت و اینکه امروز صبحم به نیت شما خوندمش و به مادرمون حضرت ...

الهی قربووووونت برم خییییلی شرمنده ام کردی عزیزم😭😭😭 الهی اجرشو از خود حضرت زهرا س ک خیر کثیرن بگیری😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زنده باشید تیروئید دارید؟ منم تیروئیددارم نشاسته ضررنداره؟

اره عزیزم لووتیروکسین میخورم.

نه تاجایی ک میدونم نشاسته رو بچه ها میگفتن برا یبوست فقط مواطب باشید. ک اگه ازین لحاظ مشکل دارید مصرف نشه فک نکنم برا تیروئید مشکلی داشته باشه