2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
الهییی شکر❤️. نگران نباش رفته رفته کمتر میشه. واقعیتش منم دقیق نمیدونم بذار بچه هایی ک تجربه شون زی ...

قربونت برم عزیزم❣️ان شاءالله 

ب من گفتن ی شیاف اضافه کن ولی از فردا دو تا آمپول و توی ی سرنگ تزریق کن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قربوونت عزیزم. شما حال دلت خوب باشه حال همه مام خوب میشه😍😍

ای جووووونم🥰😍

ممنون از این همه محبت ممنون از دله باصفاتون🥹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوس ندارم اصلا 

الان پیش خودشی یا رفتی خونه بابات ک کارهای جدایی هی انجام میشن؟؟

واقعا خیلی نامردیه ک ادم زنشو ک ی عمر باش بود تو خوشی و تلخی و نداری...بعد راحت اسم طلاقو براش بیاره....

اره عزیزم. از انتقال قبلی منم مجبور شدم دیدم هی نمیتونم بگم یکی بیاد بزنه بیرون رفتنم بعد انتقال یکم ...

شیشه رو ببین یه دایره سبز داره رو سرش . با یه چاقو پاینشو اونجایی که شیشه گشاد میشه یه چند بار بکش تا خراش بیفته بعد یه دستمال کاغدی بپیچ دورش و بشکن . اگه خراش رو بدی صاف میشکنه و راحت

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
@poweroflove     سلام خانم خوبی؟؟بهتری انشااله؟؟؟ امروز نمازی که @alaae   جون ب ...

آلا جونم منظورم نماز استغفار بود ممنونم ازت

و اینکه امروز صبحم به نیت شما خوندمش و به مادرمون حضرت فاطمه زهرا تقدیم کردم انشااله به سلامتی دوران شیرینتو بگذرونی

@alaae    

قربونت برم. قبلا گذاشته بودم . الان گشتم پیداش کردم. کار خیلی خاصی نکردم این دفعه. فقط ۳-۴ روز اول ...

زنده باشید

تیروئید دارید؟

منم تیروئیددارم نشاسته ضررنداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
حورااااای عزیزم اشکام داره میریزه از محبت و صفای دلتون😭😭😭 مگه میشه با این مهربونیا حاله آدم خوب ...

سلام دوستم انشااله ما لایق باشیم برای دعا به دوستان

من که وظیفم میدونم و بخدا توی دعاهام شماها جلوترین برام

شکرخدا بهتری،فکر میکنم آمپول بهتر از شیافه برای دوز بالا حتما آمپولها رو قطع نکن

قبول باشه عزیزم اگر تونستی هرشب بخون یاد و توسل به امام زمان واقعا گره گشاست🎀 ان شاء الله حاجت ر ...

سلام مهربان جانم

راستش من اشتباه نوشتم نماز استغفار بود برای گره گشایی

آلا جون فیلمشو فرستاده بود

راستش دیروز شروع کردم اگر توفیق باشه ادامه بدم و هرروز به نیت یکی از دوستانم و هدیه به یکی از اهل بیت انشااله ازمون قبول کنن

نماز استغاثه هم میشه شما بگین بهم چجوریه انشااله اونم توفیق بدن بهم بخونم