2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
نه عزیزم فک نمی کنم ازصبح خیلی بیشتر شده🥺 ۱۰ و ۱۲ اردیبهشت انتقال بوده نمی دونم کدوم و باید حساب ک ...

عزیز دلم بقران ویژه دعات کردم اما حال نداشتم اعلام کنم دیشب

خدا را به بزرگی خودش قسم میدم که قسمی بالاتر از این نیست این خونریزی بشارت چسبیدن جنینات باشه گلم

التماس و دعا دارم منم حالم خوب نیست.سر درد و دلدرد

بعداز غذا تهوع میگیرم بس قرصام زیادن 

سلام عزیزم میشه از الان شروع کنم بعد دیر نیست ممنون از دلگرمیت

بله عزیزم شروع کن تو این پروسه ی دقیقه ش برای ماها سال هدر میره.فکر میکنی منی که ۴۶سالمه دیگه اندکی تا ۴۷سال

دیر اقدام کردم ؟نه خواهرم هی فاصله انداختم تا زیر ۴۰سال که سالی ۶ماه پیگیر بودم دوباره ول

الانم ۷.۸ساله که پیاپی میدوعه م از یزد.شیراز.نصر بگو چه جاهای که تو روستا کوه کمر ماماهای محلی رفتم

میخوام بگم روز روز خداس.وامکانات زیاد میدونی که دمای خونه ها ماشین و مغازه های ما زمستانه شهرستانه 

همیشه دما بین ۱۶تا۱۹.۲۰

الهی به ابوالفضل العباس بی دست که من خیلی اردت دارم بهش اسمش اشکمو در میاره خدا جواب دلت بده با دوتا فندق کوچولو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از روز سوم بود یا  چهارم درد پریود دارم . هر روزم بیشتر و شبیه تر به درد پریوده . 😢😢

بله مال منم از سوم شروع شد ولی دیروز خیلی شدید وسر درد وحال بد شدم

شایدم ویروسی وارد بدنم شده.البته من فول داروم تهوع وسر درد فقط‌ از همینه 

ممنووونم عریزم😘😘 خدا گلای شمارم حفظ کنه😍😍

سلام آلای قشنگم خوبی خیلی خیلی مبارکه عزیزم

الهی به زودی سونوی قلبشون بزاری برامون

ببخشید من خوب نبودم دیشب

بابت آمپول پرژسترون

اول ی کم چاقو بکش تو خمیدگی همون سمت علامت

بعدش راحت میشکنه

من نمیتونم اینجا فیلم بزارم برات.خیلی خیلی راحته خواهری 

شمام خودت تزریق می کنی؟ من بشددددت با شکستن سر شیشه آمپول مشکل دارم. چجوری میشکنی اذیت نشی؟ مثلا ی ...

کاعذ که سرنگ رو ازش بیرون اوردی بذار کف دستت و  بگیر دور سری امپول 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میگما شمام قرص پردنیزولون ۵ رو بعد انتقال میخورین؟؟؟ قرصی ک دکتر ب من داد  تموم شد...برم آز ...

اره میخوردم و فکر کنم بعد سونوی قلب دکترم کم کم قطعش کرد

زمانشو درست یادم نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا فقط میدونه تو دل ما چیست وبس باور میکنی دوست ندارم تو جمع خانواده‌ها شرکت کنم شدم ی غول بیابون ...

عزیزدلی خواهر مهربونم، دور از جونت 🌹🌱

انشااله برای شما هم میگذره، دوران سختیه ولی خدا بزرگه 🌱 

داروی خاصی استفاده کرده بودید؟من شنیدم اگه کیست تخمدان و اینا داشته باشید مثبت کاذب میشه!متاسفم گلم ...

اره خاهر‌ولی این هاله نبود کامل مثبت بود!ممنون عزبزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان من ۱۰ روزه که روزی دو تا اووبوست میخورم. قرص فرتیل اید زنان و کیوتن ۱۰۰ خریدم روزی چند ...

سلام عزیزم چون اوابوست باید ۴ تا خورده بشه حالا که دو تا میخوری دو تاهم فرتیل بخور کیوتنم روزی یکی کافیه ساشه اینوفولیک و ال ارژنینم خیلی خوبه اگه تونستی ب نظرم اونم بگیر  

سلام عزیزم چون اوابوست باید ۴ تا خورده بشه حالا که دو تا میخوری دو تاهم فرتیل بخور کیوتنم روزی یکی ک ...

ممنون عزیزم😍

پس روزی دو تا اووبوست و دو تا فرتیل اید میخورم دیگه مابقی دست خداست

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍