2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنون ک گفتی نهال جون❣️ من شیاف ساعت ۱۱ گذاشتم ولی کماکان لکه بینی دارم رنگش هم از قهوه ای داره ب ق ...

به نظرم با دکترت مشورت کن در مورد آمپول ولی استراحت رو بیشتر کن و شیاف رو هر روز اضافه کن یادت باشه فقط و فقط آرامش داشته باشی میدونی که استرس خراب میکنه همه چی رو 

الان برات آیت الکرسی خوندم خدا هوامونو داره مطمئن باش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
به نظرم با دکترت مشورت کن در مورد آمپول ولی استراحت رو بیشتر کن و شیاف رو هر روز اضافه کن یادت باشه ...

همین کارو کردم عزیزم، ممنون ک بازم بهم یادآوری کردی💮❣️

قربونت برم من، خیلی شرمنده ی خوبیاتون شدم

الهی ک خدا پای همه خواسته هاتون مهر اجابت بزنه و حاجت روا بشین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بازم ممنون محبتاتون هستم🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بی نهاااااااااااایت از همتون ممنونم ببخشید اگه تک تک جواب ندادم این بار. الهی حاجت روایی همه ...

قربونِ دلِ مهربونت خدا نی نی تو دلت رو حفظ کنه و انشاالله سلامت بغلش کنی

https://www.uplooder.net/img/image/78/f9857f4a01446a947338d394ef1aed1c/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۹۲۹۴۷-Ge ...

مبارکت باشه عزیزدلم گوارای وجودت این شیرینی 😍😍😍🤩🤩🤩🤩

فقط این چجور بتاییه؟ چراتیتر نخواسته دکترت؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
وای دیگه الان هیچ جا نداره. از کجا میگرفتی شما؟

نه والا عزیزم

همه جا داشت اونموقع

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان کسی میدونه آمپول هیدروکسی پروژسترون کاپروات 500 رو کجا میشه پیدا کرد؟ بعد سرکلاژ باید تا ۳ ه ...

منظورت فمولایفه؟ داروخونه های بزرگ شهرتون نبود داروخونه هلال احمر هم دارو کمیاب داره 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
قربونت برم خاهر انشالا که شما مامان شدی و ۹ماه دیگه بغلت میاد !باورت نمیشه خاهر تا خود خونه هق هق می ...

قربونِ دلِ شکسته ات عزیزم همه ما بارها این حس و حال و داشتیم که فکر کردیم دیگه انتظار تموم شده اما باز دلمون شکسته و نشده . حالتو میفهمم اینکه با خدا حرف زدی و شکایت کردی بعد دوباره گفتی خدایا من که جز تو کسی رو ندارم کمکم کن اشکم دراومد یاد سختی‌هایی که کشیدم افتادم دردای هممون مشترکه

عزیزم خدا تو دلای شکسته جا داره توکل و امیدت رو از دست نده روزای خوب برای ما هم میرسه خدا ارحم الراحمینه

منظورت فمولایفه؟ داروخونه های بزرگ شهرتون نبود داروخونه هلال احمر هم دارو کمیاب داره 

نمیدونم اسم دیگه اش چیه. من تهرانم، هلال اهمر و بیماری های خاص و ... رو گشتیم. نبود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

گفته ایرانیش فایده نداره فقط خارجی بگیر🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
پرندزولونو میگی ؟ والله دکتر خر من که اینجوری قطع میکرد برام بعد یهو هفت روز بعد انتقال شروع میکرد و ...

منم امشب رفتم از داروخانه خریدمش 

دکتر هم چیزی نگه قطع نمیکنم ، چطور حواسش به بیمارش نیس  آخه...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اصلااااا نباید قطع کنی حتی تو بارداری یکی از مهمترین داروهاته تنها دارویه که هربار میرم انصاری ...

وای خدا ..

حالم داره ازش بهم میخوره!!!!

دیروز نخوردم ، ولی پیامتو صبح خوندم امروز شروع کردمش دوباره...

انصاری به من چیزی نمیگه :/ انگار وقتی من میرم داخل پیام بازرگانی میاد ، یا زنگ تفریحش میشه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا کنه ماهم نتیجه بگیریم بخدا دیگه خسته شدم 

انشالله عزیز دلم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://www.uplooder.net/img/image/78/f9857f4a01446a947338d394ef1aed1c/Screenshot-۲۰۲۳۰۵۰۹-۱۹۲۹۴۷-Ge ...

مبارررکه قشنگم😍😍

انشالله بهمن ماه زایمان راحتی داشته باشی🧿🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه به اینا فکر نکن من جنوبم وگرما بیداد میکنه یعنی تابستون شهرستانا میدونم توهم جنوبی.وخیلیای دیگ ...

سلام عزیزم میشه از الان شروع کنم بعد دیر نیست ممنون از دلگرمیت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏