2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام   خیلی خیلی تبریک میگم عزیز دلم خدارو صد هزار بار شکر که جواب صبرتو گرفتی انشاله محکم بچ ...

قربووونت برم الهه جان😘❤️ ان شاالله شمام نی نیا رو صحیح و سالم و با دل خوش بغل بگیرین😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همون اول روزی دوتا پرندزولون که اونا رو ده شب و صبح میخورم دوزشم ۵واسپرینم ساعت ۴ میخورم من مش ...

پروانه جان دکتر بهم الان قرص خاصی نداد ، فقط استرادیول داد

قرص پردنیزولون ۵ ام فردا تمومه چیکار کنم برم خودم بخرم بخورم؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من نبودم انتقالت چیشد؟؟؟

سلام ندا جون. مرحله بی بی چک رو رد کردم فعلا😅 دعا کنین ادامش هم خوش باشه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم😘😘😘😍 چشم. ان شاالله خییلی زود شمام نتیجه زحماتتونو ببینین😍😍

خداازدهنت بشنوه ودل همسرامونوشادکنه طفلکا به هوای مثبت شدن ما حرف گوش کن شدن یاداروخونه ان یامیوه فروشی🥴

خدایابه امیدخودت🌺
قربونت عزیزم خوبه خاله جون خداروشکر وای نمی دونی چقدر خوشحال شدم بعد چند وقت اومدم تاپیک این خبر خو ...

ان شاالله ان شاالله😍😭

این چند ماهو زود زود بیا ان شاالله قراره هی تند تند ازین خبرا باشه😍😍

نه . اتفاقا چون تا حالا همیشه سه روزه بودن خیلی دوس داشتم ی بارم بلاست امتحان کنم. ب دکتر هم پیشنهاد ...

اوکی

اخه منم جنینام ۳روزه اند تاحالا انتقال نداشتم

نمیدونم چندروزه انتقال بدن

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله ان شاالله😍😭 این چند ماهو زود زود بیا ان شاالله قراره هی تند تند ازین خبرا باشه😍😍

الهی امین

اگه سوالی یا کاری داشتی تگم کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم چرا عکسو باز نمیکنه ولی با توجه به گفته ی دوستان مثبته دیدی اولش بهت گفتم دلم برات روشنه به ...

قربووونت برم پروانه جون😍😘😘😘 همش از لطف دعاهاتونه❤️❤️

الهی شمام خییییلی زود خبر کاکل زریتو بدی بهمون😍

تکرار نمیشه عزیزم نگران نباش الان شکر خدا همه ی قدیمیا مثبت شدن فقط من موندم برام دعا کن

قربووونت برم الهی آمین ان شاالله خییییلی زود خبر خوش میدی.

دلم خیییلی پیش داداشمممم و نیلو و ...بقیه بچه هاست. ان شاالله اونام همین روزا بیان خبر از معجزه زندگی شون بدن😍😍

آره قشنگم چه به موقع رسیدم 🤪 وگرنه شهرو بهم میریختم

😂😂😂 خداروشکر