2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
سلام خوبین  بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره  من امروز نوبت سون ...

سلام 

به من پزشکم گفتن بعد از سقط بهتره تا سه پریودی اقدام نکنید. اگر سه تا نگذشته بنظرم یک مشورت بگیرید قبلش با متخصص.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اخی عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم واست  تبریک میگم انشالا این دوران ب خوشی بگذرونی و ازش لذت ببری ...

ممنووونم عزیزم❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی شما گلم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزاداری؟ الهی نه گوشت نبودشبیه پوست دیواره بود دردنداشتم برااولین بارپری شرم خوشحالم🤔😁

🥲🥲 آره چون فکر کردم حامله بودم سقط شده😂🤦🏼‍♀️

خخخ مبارکه گل من 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واااای وااااااااای مباااارکه😍😍😍💃💃💃💃 چقدر خوشحال شدم وای عزیزم❤️❤️❤️❤️

قربووونت برم بهاره جون😘😘 ان شاالله ب سلامتز و دل خوش نب نیای گلتو بغل بگیری😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه ب خدا میشه. منم انقد تو این ۸ سال امیدوار شدم و ناامید دیگه ب جایی رسیده بودم که فقط تلاش می کر ...

یعنی تمام حرفهای که از احساست میزنی یعنی خود منی آلا جان

الهی شکر که نتیجه ی زحماتت گرفتی انشاالله بسلامتی پیش میره ومیررسه روز زایمان عزیزم 

آلاجون باور میکنی دارم از خوشحالی گریه میکنم یه امیدی ته دلم روشن شد که خدا حواسش بهتون هست انشاءا ...

الهی قربووووونت برم😭😭😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

الهی ب حق امام زمان عج به حق دل شکسته حضرت زینب س خییییلی زود حاجت روایی تو ببینیم عزیزم😍😍😍

چقدر خوشحالم برات عزیزم خیلی مبارکت باشه  فردا نوبت دکتر دارم برم پیش دکترم ببینم چی میگه ا ...

ان شاالله ان شاالله😍😍😍 پر از خیر و برکت و جواب مثبت باشه❤️❤️❤️

ان شاالله. من ب دعای این جمع ایمان دارم. ان شاالله ازین بابتم خیالم راحت بشه🥺❤️ بالایی مدیکوره مال ...

الهی 

عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم، مبارکه آلا جان 💜

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشالله همچنین شما قشنگم ، مشکل شوهرت رفع شد؟

عزیزدلم من فراموشی گرفتم..

کدوم مشکل فداتشم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پردنیزلون شما داشتی؟؟از کی شروع به خوردن کردی؟؟چندتا خوردی؟؟

اره عزیزم داشتم. روزی یکی. از ۲۰ روز مونده به شروع پریودی ک میخواستم برم تو سیکل گفتن شروع کنم 

عزیزدلم کن فراموشی گرفتم.. کدوم مشکل فداتشم ؟

شاید من اشتباه میکنم😅 مگه نگفتی شوهرت ی مشکلی پیدا کرده که خون دفع میکنه و ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قربونت برم عسلم رفتم سنو شدم ماما سنو کرد دکتر رو صندلی بود ماما با تعجب گفت عه چه آندومتر جالبی ! ...

عزیزدلم نگران نباش اگه دکتر گفته ۳خطیه ینی خوبه 

اگه قابل باشم چشم حتما واست دعا میکنم

اگه نوشته ۵روزه ینی بلاستن دیگه 

ولی من چون جنینام ۳روزه هستن از دکترم پرسیدم گفتن ذوب میکنن و میزارن بلاست بشه 

ازش راهنمایی خواستم گفتم کلی زحمت و هزینه و بدبختی میکشیم ی راهکاری یا راهنمایی بکن چکار کنم چی بخورم 

گفت فقط استرس نداشته باش وگرنه همه زحماتت هدر میره و سویا بخور 

حالا توهم غصه نخور و پیش پیش استرس نگیر این همه زحمت کشیدی فقط توکلت بخدا باشه ایشالا جواب آزمایشت خوبه و انتقالت ب موقع انجام میشه ❤️🌹 

عزیزدلم نگران نباش اگه دکتر گفته ۳خطیه ینی خوبه  اگه قابل باشم چشم حتما واست دعا میکنم اگه نو ...

سلام عزیزم خوبی؟چکار کردی نرفتی وایه انتقال؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شاید من اشتباه میکنم😅 مگه نگفتی شوهرت ی مشکلی پیدا کرده که خون دفع میکنه و ...

آها😂

آره خودم بودم ...

الان انقد فکرم درگیر انتقالمه حواسم به اون نبود...

آره گلم یه چرک خشک کن قوی داد سر ۴ روز خوب شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40