2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
هنوز باورم نمیشه😭😭😭 فقط یمعجزه اس ب نظرم. مخصوصا با شرایطی ک من رفتم انتقال روز اخر سیکلم بود شب ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر الاجان 😍😍😍 دلمون شاد کردی دختر 

انگار قند تو دلم اب شد از این خبرت 

خدایا شکرت

سلام ماهیا جونم خوبی عزیز دلم چرا کم میای ؟ دیگه دکتر نمیری ؟

سلام عزیزم، والا دیگه بریدم ی جورای دیگه دوست ندارم در مورد بچه و لارداری حتی چیزی بخونم ، نه دیگه هیچ دکتری نمیرم و نخواهم رفت فعلا فهمیدم مشکل خود ایمنی دارم و در گیر اونم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم خواهرای مهربونم شنیدم اینجا اسم توسل به امام حسن اومد دلم براش رفت بیاین امروز متوسل ...

😭😭😭😭😭 قربون امام حسن ع برم. من همه زندگیمو از ایشون دارم😭😭 خدا خیرت بده عزیزم الهی دل خودت و همه بچه های اینجا شاد بشه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، والا دیگه بریدم ی جورای دیگه دوست ندارم در مورد بچه و لارداری حتی چیزی بخونم ، نه دیگه ه ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🩷

چی بگم خواهری ، انشالله دلت آروم بگیره 

مشکل ایمنی با دارو هم رفع میشه انقد ناامید نباش فداتشم ❤️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کی میری انتقال نگار جان الهی انتقال پر برکت و آخرت باشه عزیزم 

عزیزم فعلا پنجشنبه ویزیت دارم احتمالا بیفته برا ماه بعد ولی برام دعا کنید منم ب آرزوم برسم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خوبین  بچه ها یه اتفاق افتاده بیاین بگم راهنمایی کنید هدر نره  من امروز نوبت سون ...

چقد خوووووب😍😍 دیگه آی وی اف نمیخوای بکنی؟ کاش با خود دکتر هم مشورت میکردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🩷 چی بگم خواهری ، انشالله دلت آروم بگیره  مشکل ایمنی با دار ...

مرسی مهربونم❤ نه نا امید نیستم اتفاقا الان خیلی بیشتر از قبل تنها امیدم شده خدا و معجزش  دیگه از بنده هاش ناامید شدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
https://s8.uupload.ir/files/img_20230508_130022_dayb.jpg دخترا اینجا چی نوشته؟؟؟ جنین ۳ مرحله ا ...

اخه نوشته بلاستوسیت ینی ۵ روزه. چیزی از ۳ روزه من ندیدم🤔

فردا نوبت دکتر دارم  انشاالله که خیره واسه منم معجزه بشه

ان شاالله ان شاالله😍😍😍

مبارکه عزیزم😭😭😭 یا صاحب الزمان😭

ممنونم مهتاب جون❤️❤️😭😭😭 

. ووووی شکر خدا.یا الله یا محمد دختر دلم داره میلرزه گوارای وجودت این شیرینی خیلی خیلی مبارکه عز ...

قربووونت برم عزیزم. دست و  پام یخ کرده هنوز😭 الهی همین روزا شما بی بی مثبت بذاری عزیزم😍😍😍😍

انشالله شماهم مثل الان جان مثبت بشی  دارم گریه میکنم تو مرکز🥹😍 یه جوری بهم نگاه میکنم دلم می ...

😭😭😭 الهی قرروووونت برم . با پیامای همتون اشکای منم داره میریزه. الهی مثبت شدن همتونو ببینم . بعدش فارغ شدن تونو از شیطونی بچه ها گفتن تونو😍😍😍😭