2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من اینبار میخوام کلا استراحت مطلق کنم حداقل ۵روز اول رو🥺  تو توضیحات بعد انتقال ، بهم گفت ...

من چون تجربه هر دوشو داشتم این دفعه حد وسط رو گرفتم ببینم نتیجه این چی میشه. احساس می کنم بدن با بدن متفاوته و نمیشه برا همه ی حکمو  داد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چون تجربه هر دوشو داشتم این دفعه حد وسط رو گرفتم ببینم نتیجه این چی میشه. احساس می کنم بدن با بدن ...

🥺🥺🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌اینجا واقعیتش چون اقا زیاد نیس اصلا حواسم نبود بپرسم ک میتونم با روسری خودم بیام تو یا نه. ولی تو ...

انشاالله که دیگه اومدی که  برنگردی  اونجا....😁😍

مرکز من فقط ی آقا تو بخش جنین شناسی بود  که ایشونم تو بخش خودش بود دیگه اصلا آقا ندیدیم

😍😍 وای آره راست میگی  تو روستای ماهم همیچین اتفاقی افتاده.. من دلم میخواد تا مادر شوهرم ...

ای ول ب پشتکار پدر شوهرت😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🥺🥺🥺

بغض نکن دیگه🥺

راستی چرا ب نظرتون ما نمیخسبیم؟😂

ای ول ب پشتکار پدر شوهرت😅

😅😅

سنشون زیاد نیس 

مادر شوهرم متولد ۵۳ پدرشوهرم متولد ۵۱ هست

مامانم متولد ۶۰ بابام متولد ۵۵

😁😁😁

خودم ۷۷ همسرم ۷۲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله که دیگه اومدی که  برنگردی  اونجا....😁😍 مرکز من فقط ی آقا تو بخش جنین شناسی بود ...

بری دیگه برنگردی😂😂

وای تو قبلیه رفت امد اقایون پرسنل زیاد بود بعد یکی دوبار هم شد اقایونی ک عمل کرده بودنم اوردن همون اتاق ریکاوری ما. آاااای اعصابم خورد شده بود🥵😡😡😡😡

بغض نکن دیگه🥺 راستی چرا ب نظرتون ما نمیخسبیم؟😂

من ذوق فردا. رو دارم شمارو نمیدونم😍

قرص خوابمم خوردم اثر نکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😅😅 سنشون زیاد نیس  مادر شوهرم متولد ۵۳ پدرشوهرم متولد ۵۱ هست مامانم متولد ۶۰ بابام متول ...

اااای جااااانم 😍😍 خدا همتونو حفظ کنه. واااای فک کن مامانت فقط ۵ سال از من بزرگتره😍😂 اقا من دیگه جای خاله ات حساب میشم 😂

😍😍 وای آره راست میگی  تو روستای ماهم همیچین اتفاقی افتاده.. من دلم میخواد تا مادر شوهرم ...

انشاالله که دفعه آخری هست که پات به مرکز میرسه عزیزم 

منم ب مادرشوهرم یبار گفتم از من نمیشه تو بیار من بزرگش میکنم ۵۰ ۵۰ 😆

من ذوق فردا. رو دارم شمارو نمیدونم😍 قرص خوابمم خوردم اثر نکرده

فردا چطور؟ خواهر من آلزایمر دارم. سیکل رو شروع میکنی ان شاالله؟😍

منم خوردم و منگ خوابم ولی الانا دیگه وقت قرص واژینالمه گفتم دیگه بخوابم دوباره بیدار شم بد خواب میشم

اااای جااااانم 😍😍 خدا همتونو حفظ کنه. واااای فک کن مامانت فقط ۵ سال از من بزرگتره😍😂 اقا من دیگه ...

😍😍😍 

خاله ندارم من ... چه خاله ی مهربونی نصیبم شده😍😍

مامانم وقتی ۱۷ سالش بود منو زایید. 😁

منم خواستم راهشو ادامه بدم نشد😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍😍  خاله ندارم من ... چه خاله ی مهربونی نصیبم شده😍😍 مامانم وقتی ۱۷ سالش بود منو زایید. ...

ااای جووووونم😍😍😍 منم خواهر ندارم هیچ وقت خاله نمیشم🥺 . پس بشم خاله شما😍😍😍😁