2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر ح ...

ان شالله خدا جواب زحمتاتو ب بهترین شکل ممکن میده خواهری خدارو قسم میدم ب علی اصغر امام حسین ب محسن حضرت فاطمه این انتظارت بای بتای بالا تموم بشه نی نیاروسالم وصالح بغل بگیری خوشگلم 🥺🥺🤲🤲🤲❤️❤️❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیز دلم .. اینبار چه روش و چه کارهایی کردی مثبت شدی😍

پیاده روی زیاد رفتم قبل انتقال 

بعدشم تا 3 روز مطلق بودم ب بعد نسبی نشاسته خیلی خوبه من از موقعیت استفاده کردم بجا نشاسته هرروز فالوده شیرازی میخوردم🙈😅برا هرکدوم از جنینا هرروز آیة الکرسی میخونم وسیله سنگین برندار خم وراست نشو من این دفعه ب داروهام آنوکسا و آ. اس. آوپردنیزولون هم اضافه شده بود ❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبین دعای آل یاسین وذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات امشبم خوندم به نیابت از همه ی خواهرام با هر ح ...

به حق خانوم فاطمه زهرا   حاجت روا شی عزیزم  دل مامان و خواهراتم شاد شه  الهی آمین 

😘😘🤩😍

بچه ها من یک هفته دیگه انتقال دارم انشاالله از دیروز احساس میکنم عفونت گرفتم یه کم خارش و ترشح بدبو ...

عزیزم من عفونت نداشتم ولی شنیدم ک میگن عفونت خودش باعث میشه ک جنین نگیره  قرص مترونیدازول روزی یکی سرخود میخوررم😑تا دو روز قبل انتقال نمیدونم کارم درست بود یا اشتباه 

چرا میشه من بهشون گفته بودم آخر ماه عمل دارم ... نهایتا میگم باید کیستم رو عمل کنم😂 ولی خب چند س ...

کار خوبی کردی. توکل ب خدا. ان شاالله باردار میشی بعدنا دعوت شون میکنین و مفصل از خجالت شون درمیاین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باشه عزیزم  آلا جان به نظرت از این شیافهایی ک ماماخونگیا میدن استفاده کنم ؟چن ماه پیش رفتم پیش ...

اگه تا انتقالت فاصله داری آره استفاده کن ولی اگه زمان کمه نمیدونم ادم میترسه یکم ک ریسک دار باشه. اگه شد ی مشورت بکن. من دلم خیلی میخواس بادکش گرم و... بذارم ولی چون زمان کم مونده بود ترسیدم انجام بدم ی چیزی رو بهم بزنه. ولی وقتی زمان زیاد باشه آدم راحتتر انجام میده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب ب دکترت گفتی اینارو ؟ ببخشید ولی شاید اشتباه متوجه شدی  مگه میشه اینطوری حالا اگه کیست در ...

نه هیچی نگفتم به دکتر..‌

شاید اشتباه متوجه شدم ، ولی مثلا وقتی دارو بهم میده میخوام پریود بشم با تاخیر زیاده ..

دوماه اینطوری ام ماه سوم سر موقع میشم 

دقیقا از انتقال قبلیم که پریود شدم ، پریود دوم ۲۰ روز تاخیر داشتم

پریود سوم سر موقع شدم

پریود چهارم ( یعنی الان) با دوفاستون ۴ روز زودتر شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😁😁😁 من لعنتی قبل اینکه نوبتم بشه برم داخل اتاق ، به قدری استرس میگیرم که حد نداره نمیدونم چرا ا ...

عزیزم  برا انتقال من استرس داشتم و با آهنگ شاد کلا همه چیو فراموش میکنم رفتم ب پرستارم گفتم اینجوریم من  لطفا بزار گوشیم همراهم باشه آهنگ گوش کنم گف ن ممنوعه  منم رفتم دسشویی هدفنم رو زیر روسریم جا دادم گوشیم گذاشتم رو حالت پرواز و بلوتوث فعال و....آهنگ شاد ..رفتم واس خودم رو ی تخت دراز کشیدم  قر ریزم  تو خودم میدادم کسیم متوجه نشد  استرسم نداشتم دیگه اصلااااا ...خواستم بگم که هر کاری ک میتونید بکنید برای دور شدن از این استرس لنتی

فدات شم آلا جان ان شاء الله دوسه هفته دیگه توبیای بگی قلب نینیا رو دیدم🥺🥺😍😍😍🤲🤲🤲

ان شاالله🥺🥺😭😭😭😍😍❤️❤️❤️

من فردا ثمین رو داخل ابن سینا میبینم😍 بالاخره بعد ۲ سال استراحت تصمیم گرفته دوباره اقدام کنه.. جن ...

ااای جااانم. ان شاالله با موفقیت اتفاقا دو سه روز پیش بیادش بودم. الهی ب حق خانم ام البنین این دفعه دست پر بیاد😍 خیلی سلام برسون

@فطررس     سلام عزیزم به نیابت از مهتاب جون، امشب نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم ...

سلام 

خیلی ممنونم ازت آلا جون 🌹 

امیدوارم چند روز دیگه با آزمایش مثبت دل خودت و همسرت شاد بشه و نه ماه دیگه نی نی نازت رو در آغوش بگیری. 

مهتاب خانم گل گلاب امیدوارم که خیر و برکت این دعاها وارد زندگیت بشه.❤️

هر روز آمپول پروژسترون و آنوکسا بهت میدن از همین دوم پریود که رفتی . مهمونی رو یه جوری کنسل کن.  ...

آخ آخ دقیقا منم ...

تقریباً هروز مامانم اینارو میبینم

مادرشوهرمم هفته ای یه بار ..

غیبت کنم میفهمن دارم یه کارایی میکنم😐😂

حالا میخوام اگه بشه اتل بخرم به پام ببندم بگم پام پیچ. خورده 

فامیلای ما یه طوری ان تا سرما میخوری میان ملاقاتت

من جفت انتقال هام کلی مهمون داشتم میومدن ملاقاتم😐😂

اینبار. نمیگم انتقال دادم بهانه ی پامو میکنم... 

بازم فامیل درجه یکم میان پیشم

آره یه جوری میگم نیان .. دیر شد دیگه قبلش باید میومدن

از شهرستان میخواستن بیان هستن چند روزی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پیاده روی زیاد رفتم قبل انتقال  بعدشم تا 3 روز مطلق بودم ب بعد نسبی نشاسته خیلی خوبه من از موق ...

ممنون مهربونم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار خوبی کردی. توکل ب خدا. ان شاالله باردار میشی بعدنا دعوت شون میکنین و مفصل از خجالت شون درمیاین😍

فداتشم مهربونم 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40