2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048119 بازدید | 684644 پست
عزیز شما بالاخره این آمپول چسب جنین رو زدی؟؟

نه گلم نشد. دقیقا لحظه ای ک دکتر جنین شناسو صدا زد که آماده انتقالیم یادم افتاد ک اون لحظه هم نمی شد کاری کرد😬🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه خوب ما که مشکلی نمیدونیم. شما جنین سقط شده را دادی آزمایش؟ من جنینو دفع نکردم تو خونه و کورتاز شد ...

عزیزم من دفعه قبل جنین رو دادم ازمایش ژنتیک فرستادم خارج از ایران چند ماه درگیر آزمایش ژنتیک بودم ولی مشکل ژنتیکی پیدا نشد کاریوتایپ خودم و همسرمم مشکلی نداره 

نظر دکتر این بود یا شانسمو دوباره امتحان کنم یا تخمک اهدایی بگیرم شاید ژن مشترکی بین من و همسرم هست که هنوز علم قادر به کشفش نبوده 

تصمیم اینه شانسمو دوباره امتحان کنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله همین طوره.من انتقال دومم یادمه یک هفته خونه مادرم بودم چون دخترم واقعا کاراش زیاده و نمیتون ...

ای جااانم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مال من هچینگ شدن دوتا کامپکت با ی ۸سلولی ab

خییییلیم عااالی😍😍 ان شاالله دو تاشونم میچسبن ب دل مامان شون😍😍😍

سیکل شانگهای دیگه https://s8.uupload.ir/files/img_20230506_152944_312_pe8z.jpg

مبگم الا جون شما تو مرکز جهاد که بودی مشکل تخمک که داشتی دکتر موسی پور هم ویزیت کرد و گفت اهدایی بگیری؟یعنی نتونست کاری برات بکنه؟

ینی میشه هر روز یکیمون بیاد بگه بتام مثبت شد😍😍

ان شاالله ان شاالله😍😍

مگه کجاییدکه زلزله اومد؟ کاش من اونجابودم میترسیدم پری میشدم🤣🤣🤣🤣

نمیری دختر😂

نه خوب ما که مشکلی نمیدونیم. شما جنین سقط شده را دادی آزمایش؟ من جنینو دفع نکردم تو خونه و کورتاز شد ...

عزیزم منم پریودم عقب افتاد ولی بقایا داشتم من دکتر گفت ده روز ال دی بخور قطع کن تا پریود بشی و شاید بقایا بیاد 

این کار کردم بعدش شدید پریود شدم اخراشه دیگه 

دوشنبه میرم سونو ببینم بقایا دفع شده یا نه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه‌های انتقالی وباردارا استراحت مطلق یعنی چه جوری ؟ تورا خدا یکی بهم استراحت خودشو توضیح بده خیلی ...

تو رو خدا استرس نگیر ب نظرم ببین چجوری راحتی‌ . اگه خیلی لازم بود ب نظرم دکترا تاکید زیاد میکردن روش. من هر دو مدل رو تجربه کردم و منفی شدم برا همین این دفعه بی خیال ترم نسبت بهش‌. تو اولی استراحت مطلق بودم فقط برا سرویس و نشسته نماز خوندن بلند میشدم حتی غذامم درازکش میخوردم. تو دومی کلا بی خیال شدم خیییییلی سبک کارامو انجام میدادم البته سنگین نه ک بازم منفی شدم. 

این دفعه ازشون پرسیدم گفتن فقط ۳-۴ روز اول ی مقدار بیشتر رعایت کنین بعدش خییلی ارام زندگی عادی داشته باشین 

نوبتتون رو کنسل کردین که من به جای شما برم ؟

من همون موقع گفتم نمیخوام نمی دونم اسممو خط زد یا نه الانم زنگ زدم بپرسم ببینم اگه خط نزده به جام شما بری جواب ندادن دوباره زنگ میزنم عزیزم اگه اسممو خط نزده بود میگم ب جام اسم شما رو بنویسه 

کامپکت یعنی سه روزه؟ گریدش هرچی باشه سه روزه باشه میشه کامپکت؟

دقیق مطمئن نیستم ولی یعنی جنین تقسیم سلولی انجام داده اما هنوز با روز اولش به لحاظ سایز فرقی نکرده.

مرحله ی قبل از بلاست بودن هستش.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله شده باشه دوستم.تازه دو روزه انتقال دادم 

قربونت عزیزم همچنین برای خودت ایشالا همین انتقال بگیره به امید خدا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شلام بچه ها خوبید؟بهارک و باران خانوم فک کنم الان نزدیک زایمان باشید انشالله به سلامت فارق بشید ، نا ...

سلام عزیزم شما چطورین؟ باران جان شکر خدا ب سلامتی وضع حمل کردن، بهارک جون هم ان شاالله دوشنبه.

اتفاقا منم یاد پری افتاده بودم امروز خیلی وقته نیس.و سارا داداشممم ک همش ب یادشم ان شاالله همشون وضع شون خوب و خوش باشه

۶۴ ام من تا شهریور که تولدم نرسه میگم ۳۷  تا روز و ساعت آخر    

عین خودمی😂😂😂

پیشاپیش تولدمون مبارک😍