2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
الهیییی عزیزم🥺 کجا اومده؟ خداروشکر ک بخیر گذشته‌ . اسمش ک میاد تن و بدن منم میلرزه. مام سال ۹۲ ی سن ...

ن نترس عزیزم ، اطراف تهران اومد تهرانم لرزوند البته 

ولی ضعیف بود خداروشکر هیچی نشد

نگران نباش همه چی دست خداست...

ولی باعث با نیشو پریود شدن زودرسمو نمیبخشم چون خییییلی ترسیدم خیلی🥺😂

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اخه من سر وقته همیشه هم دو روز زودتر میشم کلافه شدم بخدا🥺

سر وقت خوبه دیگه

من تو اسفند ۴۰۱  بیست روز تاخیر داشتم خیلی بد بود🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم عزیزم شکر خدا شما چطوری؟ بله اول به متخصص داخلی ارجاع داده میشه در صورت لزوم ایشون به متخصص قلب ...

ممنونم عزیزم😘😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی فاطمه جان فشارت نرماله؟

فشارم معمولا حالت عادی هم پایینه اکثر مواقع ۱۰ روی ۶ هس. ولی اصلا این چند روزه نمیدونم چرا یادم نیفتاده فشارمو بگیرم.

ب نظرت ب اونم ربط داره؟ حالم اونجوری شد این دفعه میگیرم ببینم چنده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر کنم فقط بتونم بگم چسب ، و هچینگ! هچینگ چیه؟

هچینگ اگه اشتباه نکنم ب اون مرحله ای میگن ک جنین پوسته شو میشکافه تا لانه گزینی کنه . جنین های بلاست رو دکتر جنین شناس میتونه تو ازمایشگاه قبل انتقال این عملو خودش انجام بده ک لانه گزینی برا جنین راحتتر بشه‌

دقیق یادم نیس ولی فک کنم قبلا یکی از بچه ها میگف برا ۳ روزه ها هم میشه انجام داد نمیدونم چقد درسته‌

من چون انتقالم بشدت پا در هوا بود و تا لحظه اخر معلوم نبود اصلا انجام میشه یا نه هیچ کاری نتونستم انجام بدم نه چسب نه اگه مشد هچینگ 

ن نترس عزیزم ، اطراف تهران اومد تهرانم لرزوند البته  ولی ضعیف بود خداروشکر هیچی نشد نگران نبا ...

عزییییزم😅

فشارم معمولا حالت عادی هم پایینه اکثر مواقع ۱۰ روی ۶ هس. ولی اصلا این چند روزه نمیدونم چرا یادم نیفت ...

آره عزیزم حتما فشارت رو بگیر، روزی چند بار بگیر ببین چجوریه، شاید فشارت دچار نوسان میشه .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من هفت جنین برام تشکیل شد از هفت تخمک دوتاش مشکل کروموزومی داشت یعنی یکی اصلاy نداشت و اونیکی ...

عزیزم مبارکت باشه. الهی خدا بچه هاتونو حفظ کنه.ممکنه بپرسم چند سالتونه و دخیره تونو میدونید؟

عزیزم من هفت جنین برام تشکیل شد از هفت تخمک دوتاش مشکل کروموزومی داشت یعنی یکی اصلاy نداشت و اونیکی ...

هزینه پانکچر و تعیین جنسیتو میشه بگید؟منالبته تعیین سلامت میخوام. تعیین جنسیت با تعیین سلامت یکیه؟

عزیزم یعنی جدای از آزمایش کاریو تایپ ، متوجه شدن که مشکل کرومزومی دارن؟ منظورم آزمایش کاریو تایپ نش ...

کاریوتایپ فقط برای خودتون و همسرتون انجام دادین. تو تعیین جنسیت فرمول کروموزومی را در اوردن که میشه گفت بخشی از کاریوتایپ برای جنین هست. ممکنه مادر و پدر اوکی بتشن و دور از جون بچه مشکل داشته باشه

سلام دخترا خوبین سوره محمد.حجرات وقلم خوندم به نیت حفظ جنینای باردارا وانتقالیا 

وحاجت روایی بقیه خواهرام 

اسماتون نمیبرم چون شاید یکی از قلم بندازم ناراحت شه

تا اونجای که حافظه م یاری کرده اسماتون یاداشت کردم 

الهی همگی حاجت روا بشیم

خیلی التماس دعا دارم ازتون عشقای من 

هزینه پانکچر و تعیین جنسیتو میشه بگید؟منالبته تعیین سلامت میخوام. تعیین جنسیت با تعیین سلامت یکیه؟

پانکچر رو یادم نیست ولی تعیین جنسیت هفت جنین حدود ۲۰ تومنه شد

هر کدوم دوستان که مام میرن جلوی صندوق ریز هزینه ها رو دقیق نوشتن که با اضافه شدن هر جنین چقدر مبلغ اضافه میشه من هزینه pgs رو نمیدونم