2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
کاش بشه .  یه کم نا امیدم .

ان شاالله ک میشم. واقعیتش روزای اول منم ناامید بودم برعکس دو انتقال قبلی ک اوایل خیییلی امیدوار بودم و هر چی ب اخرا میرسید ناامید میشدم. 

ب نظرم اصلااااا ب نتیجه فک نکن. فعلا ازین ۱۴ روز مامان بودن لذت ببر 😍 ان شاالله که لدتش ادامه دار میشه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووونت برم نیاز جون😘😍 ان شاالله با دعای شما عزیزم. نه انتقال سوممه

فدایه تو عزیزم !عه واقعا قبلیا چی بودن منفی ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂 خواهر دیگه من یکی  تجربه ۸ ساله هر ۱۲ ماهش همراهمه. مجبورم سر ب راه باشم🤪😂

حق داری واقعا من خودمم متنفرم ۸ساله دارم میزنم دیگه واقعا  نمیکشم برا بی بی چک

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دیگه انقدر بی بی منفی دیدم که از اسمشم میترسم

راستش خاهر من خودمم همینم!انشالا که که به چشم منفی نبینیم

ان شاالله ک میشم. واقعیتش روزای اول منم ناامید بودم برعکس دو انتقال قبلی ک اوایل خیییلی امیدوار بودم ...

میشه. چرا به اشتباه میشم نوشته شده😃😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدایه تو عزیزم !عه واقعا قبلیا چی بودن منفی ؟

اره عزیزم دو تای قبلی منفی شدن.

عزیزم اصلا ب گرید نیس خیااالت رااااااحت. بچه هایی بودن اینجا با cباردار شدن و من با a تا حالا نشدم. ...

ممنونم عزيزم توكل به خدا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

حتماً لایقی عزیزم.ممنونم آها بسلامتی انشاالله بغل بگیری.دخترت خوب ؟منتظره داداشش 

مرسی فدات شم اره دخترمم خوبه هم خوشحاله هم گاهی میگه چرا بی بی مون دختر نشد من خواهر میخواستم😂😂😂

خیلی از بچه ها بودن که سیکل شانگهای داشتن. برا منم اینجوری بود. اگه سوالی داری بپرس عزیزم. تا جایی ک ...

ممنون از پاسخت عزیزم 

این بنده خدا ذخیره اش کمه و تو سیکل که میره هم تعداد فولی ها کمه و هم فاصله سایزشون زیاده. حتی یک سیکل هورمون رسد زد که رسد کنن اما دوتا تخمک خوبش قبل رشد اونیکی ها ازاد شدن و فقط یکی کوچیکترش را گرفتن. سه تا پانکچر داسته تابحال. اولی ناموفق.دومی دوتا جنین و سومی یکی فقط. باید رحم جایگرین هم بگبره. واسه همین فریز کردن و کیفیت بعد دوبش معلوم نیست. برای همین بازم باید بره پانکچر بشه. این روش به دردش میخوره که تخمک بیشتری داشته باشه؟ شما کدوم مرکز انجام دادین؟ اطلاع دارین کجا ها انجام میدن؟ چون مراکز خودش چنین کاری انجام ندادن. هزینه اش چطور بود واسه شما. دارو چی گرفتین؟ممنون از حوصله ات عزیزم

😫 من امروز ب ماما پیام دادم ک چند روزه حالم خوب نیس تا میام بلند بشم تپش قلب و تنگی نفس میگیرم و ب ...

نه عزیزم شاید به خاطر ترشح هورمون اچ سی جی باسه. من به محض حاملگی اینطوری میشم تا دو سه ماه. یکم جلوتر بری ممکنه سرگیجه هم بگیری یا بلند شدنی چشمهات سیاهی بره.انتقال دوم تا اینجوری شدم فهمیدم حامله هستم که بودم. هرچند خدا بعدش نخواست. به قال نیک بگیر عزیزم.یک نقطه اضافه گذاشتم اجازه پست اون کلمه با یک نقطه کمترو نمیده