2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم شکر خدا خوبم در حال ‌پیادهرویی روزی دوساعت وبادکش ومصرف داروها منتظر پریودیمم دوفاستونم ه ...

دوساعت خیلی زیاد نیس؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزمان شاالله ب سلامتی😍 اگه تونستی روز دوم یا اول برو ک سر فرصت داروهاتو هم بگیری از سوم شروع ...

آلاله جون خیلی برات خوشحالم انشالا بزودی سوپرایزمون میکنی😍آلاله جون انتقال اولته؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که انتقال دادین من مرتب پیاماتون رو میخونم و دعاتون میکنم انشالا همگی مثبتین😍

ولی این دوره انگار هیچکی واس بی بی عجول نیس 😅به مدت همه روز ۳بی بی میزدن انگار‌ خداروشکر همه سربه راه شدن😂

این بلاتکلیفی سخته واقعا  شاید چون تک قلو هست دکتر عجله نداره

اره واقعا دارم اذیت میشم . اخه بارداری قبلیم هفته ۱۶ یهو سقط شد ۲ روز قبلشم سرویکسم ۳۲ بود استراحتم بودم . دکتر خودم گفت این بارداری نباید ریسک کنیم در هر صورت سرکلاژ کن . الانم ۳۴ . فرستاد پیش شیرازی گفت صد در صد بگو سرکلاژ کنه اما اصصلا گوش نمیده . دارم دنبال کس دیگه میگردم که سزارینشم خوب باشه چون فیبروم دارم باید موقع سزارین در بیاره اونم . یهو برم تحت نظرش انشاله تا اخر 

ای جونم نصف راه طی کزدی الهی بحق فاطمه دلت شاد شه خواهرم 

مرسی عزیزم همچنین شما❤❤

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
الهی عزیزم ۱۲تاصلوات به نیت ۱۲امام برات فرستادم ان شاءالله مثبت بشی⚘⚘⚘

قربونت برم . ❤❤ ان شاءالله انتقال خودت توی خرداد به بهترین نحو انجام بشه با نتیجه مثبت 🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
ولی این دوره انگار هیچکی واس بی بی عجول نیس 😅به مدت همه روز ۳بی بی میزدن انگار‌ خداروشکر همه سربه ر ...

دیگه انقدر بی بی منفی دیدم که از اسمشم میترسم