2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام الهه جون  خوبم خداروشکر خودش عملش سخت نبود فقط این استراحت مطلق بعدش سخته بمن گفت تا ده ر ...

الهی. ان شاالله هم شما هم بهاره جون با راحتی و سلامت بگذرونین این دوره و سر وقت با لب خندون نی نیای گلتونو بغل کنین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بیبی نزدی من که دلم روشنه همین روزا سورپرایزمون میکنی

نه پروانه جون. اخه برا جنین سه روزه فک می کنم زوده هنوز. ازونورم از بس بی بی چک مثبت دیدم و آز منفی دلم ی جوریه . اگه بتونم مقاومت کنم تا روز آزمایش نمیزنم . فقط چون تا جواب آز بیاد پدرم در میاد احتمالا فقط همون روز بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای فک کن انتقال اولم عین مجسمه دراز می کشیدم ب کمرم. وااااااای پدرم در میومدا انقد اذیت میشدم فک ...

من با ۳ تا انتقال هنوزم همین فکرو میکنم 😐😂

به کمر می‌خوابم ، یه بالشت هم زیر پام میزارم

عروسک خرسی بزرگ دارم ، عادت دارم شبا سرشو بغل کنم بقیشم بزارم لایه پام 

موقع انتقال دوم ترک عادت کردم ، فکر میکردم جور دیگه بخوابم بچه نمیگیره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم. قرص ایندرال برای چیه؟ نشنیده بودم اسمشو. برا قلبت اگه اذیتی با د ...

همون پروپرانولول خودمون😁

برا اضطراب و استرس و.... ایناست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم شکر خدا خوبم در حال ‌پیادهرویی روزی دوساعت وبادکش ومصرف داروها منتظر پریودیمم دوفاستونم ه ...

بسلامتی عزیز دلم 🩵

منم دو روزه دوفاستون تموم شده 

ولی فکر میکنم همون ۲۰ پریود بشم...

ولی امروز صبح زیر دلم درد میکرد چند دقیقه ای همون بود..

🍓🐣🐼🍒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها انتقال جنین چه‌ جوریه ؟روز سوم میرین‌ سونو ،تا ۱۲ روز دارو بعدم‌ انتقاله یا برنامه های دیگه ای هم داره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم همش همه رو با هم اشتباه میگیرم امضامو عوض کردم که حداقل بقیه بدونن من توی انتقالم

الهی عزیزم

۱۲تاصلوات به نیت ۱۲امام برات فرستادم

ان شاءالله مثبت بشی⚘⚘⚘

خدایابه امیدخودت🌺
انشاالله اینبار هدیه خداوندی در راهه با تست ‌‌‌‌پر رنگ سوپرایزمون میکنی عزیز جان 

قربووونت برم . همچنین ان شاالله😍😘😘

همون پروپرانولول خودمون😁 برا اضطراب و استرس و.... ایناست

ان شاالله ک خیره

بچه ها انتقال جنین چه‌ جوریه ؟روز سوم میرین‌ سونو ،تا ۱۲ روز دارو بعدم‌ انتقاله یا برنامه های دیگه ا ...

سلام عزیزمان شاالله ب سلامتی😍 اگه تونستی روز دوم یا اول برو ک سر فرصت داروهاتو هم بگیری از سوم شروع کنی، برا من سونوی بعدی روز یازده بود بعدشم ک بستگی داره ب ضخامت مناسب باشه روز انتقال تعیین میشه مناسب نباشه دوز دارو هارو ی تغییری میدن و چند روز بعد دوباره سونو و....

تو ک اول تهرانو ترجیح دادی چرا نمیری..دیگه جنینات امادن..

خب ترجیح میدادم عزیزم  ولی وقتی ۲سال رفت‌وامد کردم و نتیجه ای ندیدم و هیچ فرقی احساس نکردم الان واقعا ترجیح میدم از صفرشروع کنم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭