2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048145 بازدید | 684646 پست
عزیز دلم😍😍😍ان شاء الله بهترین انتقالت باشه عزیزم چنتا انتقال دادی؟ چ گریدی بودن 

فدات شم

سه تا کامپکت ولی نمیدونم گریدشون

پروندم تو سالن

شوهرم تو اتاق خواب حبسم کرده رفته سر کار

بسکه من وسواس و استرسیم

فقط جنین شناس آمد بالای سرم چون براشون سوغاتی از شهرستان میارم کاملا میشناسن ومحبت دارن بهم

گفت جنینات کامپکت عالین رحمتم دکتر میگه عالی

انشاالله جواب این همه رفت آمد اینجا رو میگیری

دکتر هم خیلی برام دعا کرد.

الهی خدا به واسطه‌ی دعاهای شما دست منم پر کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوبم فعلا استراحت مطلقم  بخدا هروقت صدای قلبشون میشنوم با چشمای اشکی برای همتون دعا م ...

الهی شکر که خوبین عشقم الهی همیشه خوب باشین

قربونتون برم چقد این دعات دلمو آروم کرد عزیزم 

خداروشکر خوبم فعلا استراحت مطلقم  بخدا هروقت صدای قلبشون میشنوم با چشمای اشکی برای همتون دعا م ...

راستی سحر من یکم لک دارم از بعداز انتقال مثل بتادینه ولی رگه خونی توش بود

مشکلی نداره گلم.من هیچ وقت اینجوری نمیشدم

البته دکتر خودم قبلیا بود اینبار دکترم عوض کردم

ای یو ای هم باهمن دکتر کمی خون دیدم.نمیدونم بی احتیاطه

واژن یا رحمو زخم میکنه 

سلام عزیزم ان شاالله ب سلامتی و موفقیت. من تقریبا ۳-۴ ماهی استفاده کردم اووابوست رو. البته من دخیره ...

ممنون عزیزم 

منم یه بار پانکچر داشتم که ۱۲ تخمک داشتم که دوتا جنین شد بقیه پوچ یا نابالغ ، خاطر همین اووبوست برام نوشت .

میترسم میگم نکنه با اووبوست قدیمی فرق داره خوب نباشه . 

راستی سحر من یکم لک دارم از بعداز انتقال مثل بتادینه ولی رگه خونی توش بود مشکلی نداره گلم.من هیچ وق ...

نگران نباش عزیزم. من انتقالم نزدیک غروب بود و فردا شبش لک بینی داشتم. تا یکی دو روز اول میگن طبیعیه به خاطر اسپکلوم و... منم چون تو قبلیا نداشتم ترسیده بودم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم  منم یه بار پانکچر داشتم که ۱۲ تخمک داشتم که دوتا جنین شد بقیه پوچ یا نابالغ ، خا ...

دلتو بد نکن هیچ فرقی ندارن نگران نباش. ان شاالله این دفعه کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه برات😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم بله خیلیام شکر خدا باردار شدن منم توسیکلم 

خداروشکر من این روزا بزرگترین دغدغه ام هست اخه خدا دوتا پسر بهم داد و گرفت ازم .الان دوقلو دختر باردارم اولش زیاد فرق نمیکرد به حالم تا اینکه عکس العمل شوهر و خوانواده شوهرو دیدم منم زده شدم 😞الان به جای اینکه از بارداری لذت ببرم شب و روز فکرم مشغوله و شوهرمم هرچی توهین بوده کرده میگه دنیا بیان بدتر هم میشم کارم گریه اس