2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
درمان هم داره و اینکه هزینه ش چقدره؟

با وجود کم تحرکی میتونین با ای وی اف بچه دار لشید. اهمیت ازماشهای زنتیکی بررسی امکان انتقال به نسل بعد هست که اگر خدای نکرده مشکل حادی ایجاد کنه از طریق پی جی دی جنبنهتی دخترو فقط انتقال میدن

🥲🥲🥲 الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿 جدیدا حساس شدم. زود چشمام پر میشه

الهی قربون دل پاکت برم. ان شاالله ازین ب بعد اشکی هم اگه هست اشک شوق باشه  😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله حاجت روایی خودت.منتطر خبر مثبت شدنت هستم به امید خدا

قربووونت برم عزیزم ان شاالله حاجت روایی هممون😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم.واقعا کاش میشد بیهوشم کنن وقتی که مثبت شدم بیدارم کنند.الهی شکر که از این دوران گذشتی وار ...

الهی هزار مرتبه شکرش ان شاء الله نصیب همه انتقالیابشه🤲😍🤲😍ولی همش نگرانم همش ترس و دلهره دارم ک دوباره اون اتفاقا تکرار بشه انقد حالم بده ی بچه گربه بیرون میبینم میزنم زیر گریه یا فیلم نگاه میکنم شرشر اشکام میاد دارم دیوونه میشم قشنگ🤣🤣

من روز 15 بعد انتقال 635 بود بتام

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ممنون مهربونم درمورد ۱۲۴ هزار صلوات تو اون تاپیکه گفته بود ، به خواسته ای که حتی به صلاحم نبود رسید ...

اره 

هرچی تو دلته میشه همون نیت

نیتی که گفتی هم عالیه😍

ان شاء الله حاجت روا بشی

نماز هم خیلی خوبه

اگر دلت خواست امتحان کن کم کم شروع کن نماز هم بخون

خیلی آروم میشی خیلی

وقت زیادی نمیگیره

در مقابل اثراتش قابل توصیف نیست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
با وجود کم تحرکی میتونین با ای وی اف بچه دار لشید. اهمیت ازماشهای زنتیکی بررسی امکان انتقال به نسل ب ...

عزیزم ممنون از جواب تون،اخه می دونی مشکل من چیه،برای من دو تا جنین گرید a انتقال داد ولی یکیش گرفت که رشد هم نکرد،این یعنی  ۴ تا جنین های فریز شده دیگه من هم امکانش هست مشکل داشته باشن؟می خوام بدونم اگه یک جنین اختلال ژنتیکی یا حالا کروموزومی داشته باشه یعنی جنین بعدی هم داره؟پس منظور شما اینه که اگه خدای نکرده شوهر اختلال ژنتیکی داشته باشه ربطی به کم تحرکی اسپرمش نداره؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭
اره خوبه.دیگه از هفته های ۳۰ به بعد جای نگرانی نیست. چون خود به خود طول دهانه رحم کم میشه برای زایم ...

مرسی دوست مهربونم ❤🌹، پیاده روی که فقط خریدی چیزی داشتم اونم خیلی ملاحظه کردم، 

نی نی دیروز تو سونو می گفت ۲۸ هفته و ۲ روزه، در صورتی که به حساب ای وی اف ۲۹ هفته و ۵ روزم، 

یعنی ۲۸ فروردین که نوبت دکتر زنان داشتم، دکترم گفت ۲۸ هفته و ۲ روزی، 

چقد با هم فرق دارن 🙄

عزیزم ممنون از جواب تون،اخه می دونی مشکل من چیه،برای من دو تا جنین گرید a انتقال داد ولی یکیش گرفت ک ...

عزیرم میتونه هیچ ربطی نداشته باشه یا اینکه اون جنین از اسپرمهای مشکل دار بوده و جنبنهای دیگه تون مشکل نداشته باشه. سقط جنین خیلی پیش میاد حتی تو کسانی که مشکل ندارن. در هر حال باید تکرار کنی به امید خدا به نتیجه برسی. من خودم ای وی اف کردم انتقال اولم دوتا گرفت که یکیش قبل سونو از بین رفت و با خونریزی شدید رفتم سونو گفتن بکیش خوبه اما احتمالا دو قلو بوده یکیس از بین رفته. الان یک دختر دارم. انتقال دومم هم دوباره دوتا انتقال دادم یکیش گرفت اما متاسفانه رشد نکرد و فقط ساک و کیسه زرده بود و جنین نداشت که سقط کردم. میخوام بگم نا امید نباش اصلا. نمونه تس من که همه جنینهام مشکل نداشتن