2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
عزیز دلم خوبیم خداروشکر. انشاا...که شما هم خوب باشید من تو فکر آتی بودم خبری ازش نیست با طوطی در ...

الحمد لله رب العالمین همیشه خوب باشی عزیزم❣️

ان شاءالله چند هفته دیگه فرشته تو بغل بگیری و از این روزا همیشه ب خوشی یاد کنی🤲🏻

کاش آتی جونم بیاد از احوالش باخبرمون کنه

خداروشکر ک حالش خوبه

ان شاءالله این چند وقت باقیمونده رو هم با سلامتی بگذرونین عزیزدلم💞🌷

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
@poweroflove     سلام عزیزم .امیدوارم انتقال امروزتون هم به خوبی پیش رفته باشه و جوجه ها ...

سلام سمیه جون، ممنون یادم بودی🥰

از لطف خدای مهربون و دعای همه دوستام دو تا جوجو دیگه هم گذاشتن برام😊😊😊😊😊

قربونت برم عزیزدلم، ازت ممنونم برای دعای حال خوووب کن و انرژی بخشت🌹❣️🌷

الهی ب زودی زوداین لحظه ها روزیه خودت🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ختم دعای توسل که تا فردا خونده بشه متوسل بشیم به ۱۴ معصوم به نیت مثبت شدن انتقال بچه های تاپی ...

نهال جون من یکی🌹

سلام دوستان خواهش می کنم هر کی جواب سوال منو می دونه بگه،شوهر من مشکل کم تحرکی اسپرم داره که با عمل واریکوسل و دارو هم تحرکش بالا نرفته 13 درصده،چون دو تا برادرشوهرام هم نازا هستن،من شک کردم حتما ژنتیکی مشکل دارن ،من برای آزمایش ژنتیک شوهرم باید چی کار کنم و آیا با وجود مشکل درمان هم داره؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭
دوستای گلم علت رشد نکردن جنین چی می تونه باشه ؟  شماها چی در این مورد شنیدید ؟  خب اگر ...

سلام خیلی متاسفم

دکتر جلیل پاکروش خوبه متخصص سقط،مکرر هست خیلی بعد ۳ ۴ بار نتیجه گرفتن

سلام دوستان خواهش می کنم هر کی جواب سوال منو می دونه بگه،شوهر من مشکل کم تحرکی اسپرم داره که با عمل ...

سلام باید ازمایش کاریوتایپ بدید تو اون مشخص میشه مشکلات کروموزومی اسپرم و تخمک

سلام باید ازمایش کاریوتایپ بدید تو اون مشخص میشه مشکلات کروموزومی اسپرم و تخمک

درمان هم داره و اینکه هزینه ش چقدره؟

هزینه ش ۲ ۳ میلیون میشه الان کم تحرکی و تعداد اسپرم بله درمان داره اگر ایوی اف کنید که دیگه زیاد مطر ...

ای وی اف کردم مثبت هم شد ولی 6 هفتگی رشد نکرد الانم باید سقطش کنم،خود کم تحرکی که با دارو در مان نشد،منظورم اینه که اگه ژن مشکل داشته باشه ژن رو درمان می کنن؟

سلام دوستان خواهش می کنم هر کی جواب سوال منو می دونه بگه،شوهر من مشکل کم تحرکی اسپرم داره که با عمل ...

عزیزم اول همه امیدت به خدا باشه توکل کن همسر من با مورفولوژی ۱ بعد از چند بار ای وی اف ناموفق طبیعی باردار شدم دکترا گفته بودن نمیشه

ای وی اف کردم مثبت هم شد ولی 6 هفتگی رشد نکرد الانم باید سقطش کنم،خود کم تحرکی که با دارو در مان نشد ...

تو ای اف این مسئله خیلی پیش میاد ۵۰ درصد همچین اتفاقی میفته من هم یکی از ای وی اف هام همین شد 

عزیزم اول همه امیدت به خدا باشه توکل کن همسر من با مورفولوژی ۱ بعد از چند بار ای وی اف ناموفق طبیعی ...

خودتون هم مشکلی داشتین ؟ 

طبیعی باردار شدین؟

چه کارایی کردین که طبیعی باردار شدین؟