2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
وای چقدر عالی ممنونم😍 من فکر کردم سو پیشینه برای معتادیه😐😂 خب خدارو شکر این مشکل هم حل شد ...

به نظرم می تونی صادقانه باهاشون در میون بذاری.

آشنا هم داشته باشید کارتون سریع تر پبش می ره.

شادی صدام کنید
یه سری کاراای اداری داره.بعد یه روز مشخص می کنند به لسم کمیته اون روز تو یه جلسه مثلا ازتون می پرسند ...

کاش برای اون پدر مادرایی هم که خودشون میتونن بچه به دنیا بیارن هم این سوالات و ارزشیابیا بود تا هر کسی واقعا لیاقت داشته باشه اجازه بدن بچه بیاره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد دوباره یه سری کار ادارای در نهایت بهتون نامه میدن می رید دادگاه ودادگاه حضانت موقت بچه تا ۶ ماه ...

شناسنامه به اسم اونی میشه که بچه رو به فرزندی قبول کرده دیگه درسته ؟

عزیزم منظورم رو بد رسوندم  میگم مثلاً من دوست دارم نوزاد بگیرم دیگه حداقل ۶ ماهه باشه  ...

اینکه بتونی نوزاد بگیری یا نه مربوط به سنتون میشه ،شما سنت کمه ،نوزاد میدن بهتون 

شناسنامه به اسم اونی میشه که بچه رو به فرزندی قبول کرده دیگه درسته ؟

بله شناسنامه به اسم پدر ومادر فرزند پذیر وبا اسم وفانیلی اون ها صادر میشه منتها در شناسنامه قید میشه با حکم دادگاه

یعنی اشاره به فرزند پذیری.

واینکه موافقم کاش برای تمام زوج ها حتی زوج ها با باروری طبیعی این فیلترها وجود داشت

شادی صدام کنید
وای چقدر عالی ممنونم😍 من فکر کردم سو پیشینه برای معتادیه😐😂 خب خدارو شکر این مشکل هم حل شد ...

خاهش میکنم عزیزم نه بابا خیالت راحت جایی ثبت نمیشه اونا نهایت بگن سو پیشینه بیارم اونم میری اگاهی با اثر انگشت میدن اصلا ربطی ب پرونده طلاق  و اینا نداره برامحکومیت تو پروندهها کیفریه 

عزیزم  چه روزی از انتقال باید بزنی ؟ان شاالله تا اون زمان پیدا میکنی

من امروز ivig زدم دو روز قبل از انتقال دکتر گفت همزمان با prp سرم هم بزنم میشه روز ۱۴ پریود

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بله عزیزم من ۴ بار سقط داشتم.زود باردار می شدم ولی قلب تشکیل نمی شد.بارچهارم همین مرکز مام باردار شد ...

ترسو جان شما مشکل ذخیره تخمدان داشتی ؟ 

ذخیرت چند بوده آخرین بار ؟

همسرتون سالم بودن یا ایشون هم ضعیف بوده ؟ 

اینکه بتونی نوزاد بگیری یا نه مربوط به سنتون میشه ،شما سنت کمه ،نوزاد میدن بهتون 

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ترسو جان شما مشکل ذخیره تخمدان داشتی ؟  ذخیرت چند بوده آخرین بار ؟ همسرتون سالم بودن یا ایشون ...

ذخیره تخمدانم یادم نیست اخرین بار سه چهارسال پیش این ازمایش دادم.تو مرکز مام دکترم هیچ وقت با من در مورد ذخیره تخمدان حرف نزد.فقط بعد از بارداری طبیعی ام که قلب تشکیل نشد گفتند تخمک کیفیت نداره وبرای این حرف شون به هیچ یک از ازمایش ها اشاره نکردند نه ازمایش های ذخیره تخمدان نه کروموزم ها نه ایمنی انعقادی هیچی.همش می گفتند سالم

همسرم خوشبحتانه سالم بودند

شادی صدام کنید
ذخیره تخمدانم یادم نیست اخرین بار سه چهارسال پیش این ازمایش دادم.تو مرکز مام دکترم هیچ وقت با من در ...

یعنی شما ازمایشهای ایمنی انعقادی دادین و سالم بود ولی می گفتن که مشکل از تخمکه ؟؟

مشکل تخمک با ازمایش AMH مشخص میشه که شما تخمدانت چقدر ذخیره داره. 

می تونم بدونم چندسالتونه ؟ 

سقطی هم داشتی که تو خونه انجام شده باشه و بیمارستان نرفته باشی ؟ 

اکر تو خونه بوده چیا خوردی بابتش؟ 

شرایطت رو درک میکنم ، منم دو تا جنین بیشتر برام نمونده بعد چهار بار پانکچر و سه تا انتقال منفی ، جور ...

دقیقا منم ۴بار تخمک کشی الان این انتقالم میشه ۴ سه تا منفی واقعا مثله طبل تو خالی شدم یه جوریم شوقو ذوق ندارم انگار میددنم تهش چیه ...‌....