2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزدل برای ای وی اف ای ها مینویسن ولی دکتر سونو به من گفت که یه طوری برات انجام دادم دیگه نیاز به ا ...

کاش منم نفرسته دوست ندارم 😔😔دوستمو فرستاد بچش قلبش مشکل داشت اجازه سقط نمیدن من ترسیدم 😔😔😔😔

ان شالله این انتقال بهترین انتقالت میشه خدا جواب زحمتاتو میده 🤲🤲❤️❤️😍😍😍

قرررربونت مهربون انشاالله برای همه دوستان 🫶😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم امروز دارم میرم ابن سینا برای تشکیل پرونده برای آی وی اف  کارشون خوبه؟ تحت نظر ...

عزیزم من مرکز دیگه ای نرفتم...

یعنی از روند مراکز دیگه اطلاعی ندارم

اما ابن سینا برای من یه حسن خوبی داشت که یه بار پانچر شدم ۱۲ تا جنین تشکیل شد

همون اول منو فرستادن آزمایش ایمنی و کاریو تایپ

جنین شناس تو ای وی آف میگن خیلی مهمه...

خب بهترین جنین شناس هارو داره

دکتر هم ، دکتر خودم انصاری پور هست ولی فکر میکنم شه بخش بهتر باشه ولی میگم که متاسفانه اطلاعی ندارم 

انشالله دوستان اگه بدونن جوابتو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا شما هم وقتی میزنین تو نت نی نی سایت گزینه ورود و نذاشته

احتمال زیاد شما گذر واژه رو ذخیره کردی گلم

برای من که ذخیره نکردم ورود زده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به خودت استرس وارد نکن، دکتر زنان دقیقا همینو به من گفت، گفت خدایی نکرده بچه مشکل داشته باشه ت ...

اخه اینوری خیلی بده کاش میشد زود تر بریم البته من دکتر برام ننوشت اصولا میخاست بنویسه فک کنم همون روز مینوشت میگفت بعد انومالی انجام بده جواب دوتاشو بیار برام دعا کن گلم بچه منم سالم باشه 🙏🙏

عزیزم شما سرم ای وی آجی رو گیر اوردی؟؟

اره همون روز..

۴ عدد.با بیمه تامین اجتماعی ۴۰۰ و خورده هزار شدن..

ولی ازادشون ۳۰ میلیون میشد.بخدا خیلی اذیت شدیم چون ماشین بامون نبود.همش ماشین دربس میکردیم.ودنبالش میگشتیم

کاش منم نفرسته دوست ندارم 😔😔دوستمو فرستاد بچش قلبش مشکل داشت اجازه سقط نمیدن من ترسیدم 😔😔😔😔

عزیزم توروخدا انقد منفی فکر نکن 

اینجوری تا برسی به ۱۸ هفته داغون میشی ..

انشالله که همه چیز عالی و طبق. خواستت پیش بره

قرار نیست اتفاقی که برای دوستتون افتاده برای شماهم بیوفته

ولی با استرسی که الان داری ، داری به خودت و کوچولو آسیب میرسونی

می‌دونم شرایط سختیه... ولی حوصله کن 

البته منکه تجربه نکردم تابحال بارداری رو

برای آرامش دلت و سلامتی جنینت آیت الکرسی میخونم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره واقعا من از ۹۷ توی تاپیک هستم، همه اش انرژی خوب از دوستانم گرفتن، انشااله که همه جواب بگیرن و هر ...

نه گلم سونو ۳۲ هفته رفتم.

هفته بعد با دکترم نوبت ویزیت دارم ببینم مشخص می کنه یا نه؟

شادی صدام کنید
عزیزم من مرکز دیگه ای نرفتم... یعنی از روند مراکز دیگه اطلاعی ندارم اما ابن سینا برای من یه حسن خو ...

ابن سینا منم رفتم خدایی خیلی خوبه .نظم داره .دکتراشم خوبن .نمیدونم چرا من شانسم نگرفت 

ابن سینا منم رفتم خدایی خیلی خوبه .نظم داره .دکتراشم خوبن .نمیدونم چرا من شانسم نگرفت 

شما با کدوم دکتر بودین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهور جان شما اهواز هستی یادمه قبلا گفتی ؟کدوم دکتر میری من دزفول هستم ۹تا جنین تهران دارم ولی میخام ...

سلام گلم..پیش دکتر روشن نیکبخت هستم..با اینکه چنددفه پیشش منفی شدم ولی خوشم ازش میاد.روشاش خوبن..

ولی نمیدونم چرا منفی میشم.

دیگه ۳ تا دیگه جنین باقی موندست و برا این سه تا داره تلاششو میکنه.

هیسترو دو سه روز پیش انجام داد برام..

سرم ای وی آی جی هم نوشت برام ک قبل از انتقالام برام بزنن.دیدم گفت خراشم برات انجام میدم..حتما با جواب نمونه هیسترو ک پیشش برم بش میگم پی آر پی هم برام انجام بده.هچ جنین هم میگم برام انجام بدن

بچهااگه جواب سوال منو میدونید میدید 😥

سلام عزیزم.خوبی؟ نی نی گلو خوبه؟.چند سالته شما؟ من برای دخترم نداشتم اما فکر میکنم سن مادر بالای ۳۰ باشه جدیدا مینوبسن. جنسیتش معلوم شده؟