2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پایدارباشی گلم نمیای دلمون تنگ‌میشه پس تقریبا انتقال من میشه زایمان شما😍😍😍😍😍 سرزایمان برامنم ...

مرسی عزیزم.

قابل باشم چشم حتما

انشاا....به سلامتی ودلخوش انتقال بدی.

من بچه های جدید اینجا نمی شناسم ولی اگه سوالی  داشتی بتونم کمک کنم صدام کنی میام.

شادی صدام کنید
بله عزیزم برای همه مینویسن

ممنونم گلم اخه دیرم مینویسن دوستم و ۱۹هفته فرستادن فهمید بچش ناقصه حالام مجوز سقط بهش نمیدن منم ترسیدم اونوقت تاحالا گفتم انومالی و۱۷هفته برم برام دعا کن خیلی چند روزه ترسیدم  😥

سلام بچها شماک باای وی اف باردار شدید دکترتون برا ۱۸هفته براتون اکو قلب جنین نوشت؟

بله من همین حدودای ۱۸ تا ۱۹ هفته هم سونو آنومالی دادم هم اکوی قلب جنین.نگران نباش برای محکم کاری انجام میدن.

اکوی قلب من دکتر سونو انجام ندادا .یه متخصص قلب کودکان بهم معرفی کرد نوبت گرفتیم رفتم مثل همین سونوی معمول خودمون روی تخت دراز کشیدم با اون ماس ماسک اش گذاشت روی شکمم قلب جنین بررسی کرد کلا ۵ دقیقه طول کشید که خداروشکر خوب بود.

شادی صدام کنید
بله من همین حدودای ۱۸ تا ۱۹ هفته هم سونو آنومالی دادم هم اکوی قلب جنین.نگران نباش برای محکم کاری انج ...

خدارو شکر ک سالم بود عزیزم برا من هنوز ننوشتن اما چون دوستم و دیر فرستادن مجوز سقطم نمیدن ترسیدم وگرنه الان من ۱۴هفته ام 

عزیزم یکی از دوستان می گفت شما چندبار سقط داشتی، میشه بگین علتشون چی بود  و اینکه چه کار کردین ...

بله عزیزم من ۴ بار سقط داشتم.زود باردار می شدم ولی قلب تشکیل نمی شد.بارچهارم همین مرکز مام باردار شدم.

بعد از ۴ سقط دکترم گفت من حتی ای وی اف ات هم‌نمی کنم چون حتی اگه جنین بگیره رشد نمی کنه.ازمایش های خودم وهمسرمم همش سالم بود هیچ عدد ورقمی مبنی بر ضعف تخمک واسپرم نبود اما دکتر مام گفت ضعف تخمک

در نهایت تخمک اهدایی گرفتم وانتقالم شکر خدا مثبت شد.

شادی صدام کنید
قلبش نصفس 😔😔😔نصفش تشکیل نشده با این حال مجوز سقطم نمیدن هم برااون ناراحتم هم خودم ترسیدم 

وای خدای من 

خدا بهش صبر بده.حق داری نگران باشی عزیزم من وهمه خاتمای اینجا تمام این روزای پر استرس داشتیم.

انشاا...دوستتون خیلی زود بارداری سالمی تجربه کنه.

شما هم نی نی ات سالم بغل کنی

همون روز که انومالی بری همون روزم می تونی اکوی قلب انجام بذی ولی اگه اشتباه نکنم باید همون ۱۸ هفته وچند روز باشه

فکر نکمم بتونی زودتر انجام بدی.باز از دکترت بپرس.

شادی صدام کنید
ممنونم گلم اخه دیرم مینویسن دوستم و ۱۹هفته فرستادن فهمید بچش ناقصه حالام مجوز سقط بهش نمیدن منم ترسی ...

نه عزیزم نگران نباش انشالله که صحیح و سالمه😍😍 الان چند هفته هستین؟ برای منم اکوقلب ۱۸ هفته نوشته اخه زودتر از ۱۸ هفته مشکل قلبی قابل تشخیص نیست

وای خدای من  خدا بهش صبر بده.حق داری نگران باشی عزیزم من وهمه خاتمای اینجا تمام این روزای پر ا ...

انشالله ممنونم عزیزم دکترم گفته همون ۱۸هفته برم اما چون دیره میخام زود تر برم خودم هنوزم دکتر برام ننوشته اکو گفتم لابد اگه سالم باشه انومالی نمینویسه نمیدونم والا برام دعا کنید مرسی ک جوابمو دادید 

منم سونو رفتم ۱۸ هفته طول سرویکسم ۳۲ بود سونو شکمی ب دکترم گفتم گف نیازی نیست حالا نگرانم نکنه اشتبا ...

عزیزم من فقط تجربه خودم بهت میگم در نهایت تصمبم با خودت ودکترت

طول سزویکس ام ۱۸ هفته ۳۰ بود.نگم برات چقدر استرس کشیدم دکترمم سرکلاژ نمی کرد با شیاف وامپول وتقریبا استراحت مطلق ماه ۵ و۶ به لطف خدا سپری کردم وتو ۲۶ هفته شد ۳۲.

بعد از اونم دکترم گفت دیگه خیلی مهم نیست چند باشه.

شادی صدام کنید
نه عزیزم نگران نباش انشالله که صحیح و سالمه😍😍 الان چند هفته هستین؟ برای منم اکوقلب ۱۸ هفته نوشته ا ...

انشالله ممنونم گلم من الان ۱۴گفته ۱۸هفته برم سونو برامم اکو ننوشته ولی خودم ترسیدم گفتم۱۷هفته برم این چند روز خیلی ریختم بهم