2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترت اطلاع دادی اخه من دکترم خیییلی بد قلقه خودم برم انجام بدم یه دکتر خوبم سراغ دارم دردش زیاده ...

من زنگ زدم مطب گفتم میام ویزیت و خراش

بعدم به دکتر تو اتاق گفتم

دردش خیییییلی کمه خیلی کم

بعد اینکه چرا سومین پریود بعد از خراش؟؟

خُب پریودی که میخوای بری انتقال که هیچی،پریود قبلیت اینکارو بکن

دوستان میشه یه نظرسنجی کنم من سومین پریود بعد خراشم برام انتقال میدن به نظرتون خودم برم مطب دکتر برا ...

به نظرم پریودِ قبل از پریودِ انتقالت برو مطب انجام بده،اینا وسیله هایی است که دست ماست بد نیس انجام بدیم دیگه بقیش با خداس

سلام عزیزم هستم کمتر میام اینجا ما یه تعدادی بودیم که بارداری مون باهم بود خداروشکر بچه ها تک تک زا ...

عزیزم یکی از دوستان می گفت شما چندبار سقط داشتی، میشه بگین علتشون چی بود  و اینکه چه کار کردین که تکرار نشه ؟

سلام عزیزم هستم کمتر میام اینجا ما یه تعدادی بودیم که بارداری مون باهم بود خداروشکر بچه ها تک تک زا ...

پایدارباشی گلم

نمیای دلمون تنگ‌میشه

پس تقریبا انتقال من میشه زایمان شما😍😍😍😍😍

سرزایمان برامنم دعاکن⚘⚘🙏🙏🙏😍

ان شاءالله نی نی سالم بیادبغلت😘😘😘☺️

خدایابه امیدخودت🌺
سه روز تا یه هفته بعد

وای کاش مشخص می‌بود 

داره از مشهد برامون مهمون میاد. ، گفته منو ببرید شمال 

یک هفته که حساب کردم سر موقع ام میشم ۲۰ اردیبهشت...

ممنون عزیزم ♥️😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من معمولا ۳-۴ رو  بعدش میشدم ولی باز بستگی داره ب بدنم. البته یادمه ی بارم دو روز فقط فاصله داش ...

🥲🥲🥲

چرا اینجوری شد😂 من برنامه ریزی کرده بودم برم شمال...

پریود بشم روز چند سیکل انتقالمه؟؟

۱۵ سیکل؟

نمیدونم سیکلم طبیعیه لانگه چیه سر در نمیارم....

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂 واااای اره خیییلی بامزه بود اتفاقای شما😂 یاد نداجون هم اافتادم ک تو پارک فک کنم سگ بود بد ترسید ...

نترس عزیزم اره بابا من دیگه فقط ناله میکردم اینجوری خم شدم دمپایی رو پرت کردم و پله داره و اینا خواست خدا مهمه جونم انشاالله که مثبتی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🥲🥲🥲 چرا اینجوری شد😂 من برنامه ریزی کرده بودم برم شمال... پریود بشم روز چند سیکل انتقالمه؟؟ ...

😂ان شاالله که خیره و بهترین اتفاقا میفته براتون.

انتقالت بستگی داره به ضخامت رحم نمیشه همین جوری چیزی گف ولی فک می کنم از ۱۷-۱۸ ببعد میشه 

من بار اول ک ضخامتم خیلی خوب بود ۱۸ سیکل انتقالم بود دومی هم ۲۱ و این اخری ک اخرای سیکلم بود دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نترس عزیزم اره بابا من دیگه فقط ناله میکردم اینجوری خم شدم دمپایی رو پرت کردم و پله داره و اینا خواس ...

قربونت برم عزیزم❤️ توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچهااگه جواب سوال منو میدونید میدید 😥

جونم من نمی‌دونم تجربه شو ندارم متاسفانه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم عزیزم❤️ توکل ب خدا

جانیمسان 

فاطمه من آسپرین و بعده پریودی مصرف کنم