2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست

@mehremah    

عزیزم امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم و برای شما و همه مادران چشم انتظار فرزند دعا کردم. ان شاء الله با دعای حضرت مهدی عج خیلی زود  حاجت روا بشین

دوستانی که محبت دارید و لایکم میکنید یا دورادور اسمتون اشناست و میدونم منتظرید تک تک تون رو هرشب دعا میکنم.

این اعلام در تاپیک هم فقط و فقط برای انرژی مثبت به سوی شما و اینکه بدونید خواهری دارید که هرچند روسیاهه ولی هرشب دعاتون میکنه

امشب شما هم دعام کنید که از سرشب دلم گرفته 

ممنونتونم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان خوبین  من زیرشکمم طرف راست یه درد تیزیه میاد میره هر۲ثانیه تکرار میشه نزدیک ۵ساعت ...

عزیزم اگر انتقال دادی فکر نکنم مشکلی باشه من روز پنجم بود که درد خیلی شدید سمت چپ شکمم داشتم و بعد هم نینی همون سمت چپ رحم چسبیده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو دوران انتقال سماق میشه خورد؟ دلم ی غذایی میخواد ک اونم پر سماقه گفتم بپرسم اگه ضرر نداره درست کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر ک خوبی.من.امروز زیر دلم ی جوریه درد پریودی انگار..🤕تند تند هم میرم دستشویی 

منم ۳ روز اول خیلی درد پریودی داشتم ولی امروز نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها تو دوران انتقال سماق میشه خورد؟ دلم ی غذایی میخواد ک اونم پر سماقه گفتم بپرسم اگه ضرر نداره د ...

عزیزم

بعد از انتقال و دوران بارداری خوردن هرچیزی به اندازه✔️

هوسهای بیشتر از اندازه متعارف  رو بذار برای بعد زایمان😄😄😄

@mehremah     عزیزم امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم و برای شما و ه ...

قربون دلت برم مهتاب جون. الهی که هر چی هس به خیر برطرف بشه و حال دلت خییییلی زود خوب بشه😍

ب حق تمام لحظاتی که دل مارو شاد کردی خدا دلتو هزاران برابر بیشتر شاد کنه❤️

شرمندت میشم گلم 

گلم گفتن

ازموادی که الان دستورشومی نویسم

اول بخوربده ۵دقیقه

بعد ته استکان رقیق کن دربینی بریزواستنشاق کن

وبعدیک استکان بخور

ایناباید پشت سرهم انجام بشه

دستورش

۱قاشق مرزنجوش 

۱قاشق بابونه با۲لیوان اب 

مواردبالاجهت خلط پشت گلو

اگرزبونتون هم سفیدهست بایدبررسی بشه وبریدطب سنتی که ببینن نفخ دارید یا آب پشت دهان و....

گلم فرمودید برای خلط بپرس من پرسیدم امابه نظرم طب سنتی باید طرف راببینه دستوربده

چون باید ببرسی بشه ببینه مشکل دیگه ای نداشته باشه

مثلا من خودم گرمی زیادمیخورم حرارت کبدم میزنه بالا براهمین عرق بیدوکاسنی رومیخورم

برای روغن مالی بازتاکید کرد ایام پری نباشه

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم بعد از انتقال و دوران بارداری خوردن هرچیزی به اندازه✔️ هوسهای بیشتر از اندازه متعارف  ر ...

نوخوااااام🥺🥺🥴 

ترشی چی مهتاب جون ؟ ما ترشیامون خیییییلی کم سرکه داره. اونم ضرر داره؟

سلام سحرجان من تا ۲هفته پیش سرویکسم ۳۲ بود. چون ۲قلو دارم دکتر گفته بود هر ۲هفته چک کنم. امروز رفتم ...

سلام بهاره جان خوبی ؟ شما رفتی برای سرکلاژ؟ منم رفتم امروز سونو گفت طول سرویکس ۲۹ شده به دکترم گفتم گفت اورژانسی بیا برای سرکلاژ

نوخوااااام🥺🥺🥴  ترشی چی مهتاب جون ؟ ما ترشیامون خیییییلی کم سرکه داره. اونم ضرر داره؟

میگم هرچیزی زیادش خوب نیست

مثلا  نهایتا در روز  یک یا دو قاشق چای خوری ترشی بخور

به جاش سیب بخور 

به نیم پز بخور

انجیر و زیتون بخور

آلو و لواشک ملس یه کم بخور 

اون هوسهای شیطانی رو از خودت دور کن😵‍💫😄👻

میگم هرچیزی زیادش خوب نیست مثلا  نهایتا در روز  یک یا دو قاشق چای خوری ترشی بخور به جاش ...

😭😭 دو قاشق چایخوری😭😭 من ی پیاله رو خالی خالی میخوردم حالا دو قاشق فقط😭😭

فک کن تا قبل انتقال خودمو کشتم ک نخورمش هی میگفتم صبر کن بعد انتقال قشنگ دلی از عزا در میاری🥺😂 الان ک فهمیدم بعد انتقالم زیاد نمیتونم بخورم افسرده شدم😂🤪