2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ازمايشم فردا دكتر نوشته احتمالا الان ازمايشم مثبت باشه بالاخره هورمون هست بايد بعدش تكرار كنم ببينم ...

امروز آزمایش بده نشون میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آلا جون 😍 خودت چطوری خوبی ؟ ایشالا مثبت شدن خودتو اول ببینم ننه😍😂

قربوونت برم عزیزم.❤️ شکر خدا😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان کسی اطلاع داره فولیک اسید روی تخمک هم تاثیر داره یا نه ؟ یا فقط از وقتی جنین رو انتقال میدن خوردن فولیک اسید مهمه ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان کسی اطلاع داره فولیک اسید روی تخمک هم تاثیر داره یا نه ؟ یا فقط از وقتی جنین رو انتقال میدن خ ...

از اول میدن از قبل از پانکچر

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

سلام . من الان رو تخت بیمارستانم . دوتا جنین انتقال دادن برام . دفعه قبل اصلا درد نداشتم ولی الان خیلی درد داشت

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام . من الان رو تخت بیمارستانم . دوتا جنین انتقال دادن برام . دفعه قبل اصلا درد نداشتم ولی الان خی ...

به سلامتی انشالله مثبت میشی و خلاص میشی من باری که مثبت شدم والله درد زیر شکم داشتم 

دوستان کسی اطلاع داره فولیک اسید روی تخمک هم تاثیر داره یا نه ؟ یا فقط از وقتی جنین رو انتقال میدن خ ...

نه عزیزم مهمه رو کیفیت تخمک موثره چون تو داروهای کیفیت تخمک حتما فولیک اسید هست 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من انقدررررر جلوی شکمم سرده نیاز به دست زدنم نیست انقدر تو اون ناحیه احساس سرما میکنم گاهی دست میزنم ببینم لباسم خیس نیست که انقدر سرده این ماهم بدبختی اونجوری شدم ماه بعدم انتقالمه خدا به خیر بگزرونه نمیدونم چه کار کنم 

نه روی تخمک اثر نداره برای تشکیل سیستم عصبی جنین مهمه

عزیزم خوبی؟؟میگم شما ای وای جی رو چطور گیر میاری؟؟

من امروز رفتم گفتن که موجودی نداریم به داروخونه هم نمیدن فقط بیمارستانا دارن بیمارستانم که رفتیم گفتن برای خانمای باردار نمی‌زنیم نمیدونم الان چه کار کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

من فک میکنم بی تاثیر نباشه اخه اکثر مکملا مثل اینوفولیک و اوابوست داخلش فولیک اسیدو داره 

سلام . من الان رو تخت بیمارستانم . دوتا جنین انتقال دادن برام . دفعه قبل اصلا درد نداشتم ولی الان خی ...

مبارکت باشه انشاالله صحیح و سلامت بچسبن به دل مامانشون و 9 ماه دیگه بیان بغلت 

استرس نداشته باش درد رو به ف ال نیک بگیر که حتما دارن خودشون رو تو رحم جا میکنن و باعث درد شده 

انشاالله 2 هفته ی پر از آرامش و بعدش خبرای خوب داشته باشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن