2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
خدا رو شکر که طبیعی باردار شدید ان شاالله که سالم و صالح باشه و بشه چشم و چراغ خونتون. ببیخشید می تو ...

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت انشاله به زودی زود خبر بارداری شما و همه دوستای خوبم رو توی گروه ببینم ذوق کنم . عزیزم من یه سقط توی هفته ۱۶ داشتم بعدش حدود یک سال و نیم اقدام منظم داشتم ولی باردار نشدم تنبلی تخمدان خفیف داشتم . دیگه دکترم گفت سنت داره میره بالا معرفی کرد مرکز ناباروری و اونا هم گفتن ای وی اف . تب سنتی هم یه سری دارو داد برای تقویت تخمدان و رحم و قرص گابرگولین هم خوردم ماه سوم خداروشکر جواب داد . البته من طب سنتی رو به نیت آمادگی برای قبل آی وی اف رفتم چون دوستم گفت از ۳ ماه قبل برو احتمال مثبت شدن رو بالا میبره . ولی خداروشکر با همون باردار شدم 

عزیزم مبارک باشه عزیزم میخاستم ببینم اون دو انتقال قبلا نتیجشون چی بود

اولی مثبت دوقلو شد 26 هفته زایمان زودرس شدم دومی منفی 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که طبیعی باردار شدید ان شاالله که سالم و صالح باشه و بشه چشم و چراغ خونتون. ببیخشید می تو ...

عزیزم منو تا دکتر طب سنتی معاینه کرد گفت استرس نمیزاره باردار بشی . یعنی کاملا فهمید که ادم خیلی استرسی هستم . گفت ۲،۳ ماه اصلا نمیخواد انقدر فکرتو درگیر اقدام کردن و تاریخ تخمک گذاریو و این چیزا بکنی . ببخشید گفت مثل قبل رابطه داشته باشید بدون جلوگیری فقط حواست باشه فاصلشون بیشتر از ۴،۵ روز نباشه . بعدشم نمیخواد اصلا دراز بکشی یا تو خوراکیا مراعات کنی چون من حدود ۲ سال بود چیزای قاعده اور نمیخوردم جارو نمیزدم چیز سنگین بلند نیمکردم و خیلی مراعات میکردم . گفت همین که فکرت درگیره اجازه لانه گزینی نمیده . منم دقیقا توی ماهی که اسباب کشی داشتم و کلی وسیله جابجا کردم بی بی چکم مثبت شد . عزیزم شما هم که خداروشکر سالم هستید بدنتو رحم و تخمدانتو و همسرتو تقویت کن انشاله زوده زود نتیجه میگیری . راستی به همسرم هم داروی تقویتی داد

عزیزم منو تا دکتر طب سنتی معاینه کرد گفت استرس نمیزاره باردار بشی . یعنی کاملا فهمید که ادم خیلی است ...

ممنون از جوابتون لطف کردید من اصلا نمی دونم چجوری تقویت کنم و این ماه می خوام دوباره برم پانکچر رو شروع کنم

ممنون از جوابتون لطف کردید من اصلا نمی دونم چجوری تقویت کنم و این ماه می خوام دوباره برم پانکچر رو ش ...

به سلامتی ایشاله عزیزم انشاله جنین های خوب و عالی برات تشکیل بشه . منم بلد نبودم عزیزم پیش دکتر طب سنتی که رفتم اون خودش همه چیو گفت منم رعایت کردم 

عزیزم منو تا دکتر طب سنتی معاینه کرد گفت استرس نمیزاره باردار بشی . یعنی کاملا فهمید که ادم خیلی است ...

آاااای آااای آی خدا بگم این استرسو چیکارش کنه. منم خیلی درگیرش میشم . خیییلی بده‌ . روز انتقال دو نفر بودیم من خودم فک می کردم کاملا آرومم ولی ایشون گف قشنگ مشخصه خیلی استرس داری🥴 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باشه گلم فردامیخوام برم پیشش روغن بخرم روغنم تموم شده میپرسم بلغورگندم وبریزتوقابلمه سه برابرش اب ب ...

یه دنیا ممنون اگه یادت موند حتما بپرس راجع به روغن مالی هم بپرس ببین روز پریودی هم میشه استفاده کرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آاااای آااای آی خدا بگم این استرسو چیکارش کنه. منم خیلی درگیرش میشم . خیییلی بده‌ . روز انتقال دو نف ...

اره دقیقا عینه من کاملا معلومه ، من کلا همه چی یادم میره دکتر هر چی میپرسه هنگم یادم نمیاد خخخ ، بخاطر این قبلش همه چیو مینویسم رو کاغذ میگیرم دستم از روش جواب میدم . اگه جایی فرمی چیزی باشه میدم همسرم پر کنه   الانم سرمو با فیلم دیدن طنز و نقاشی گرم میکنم . کلی هم صلوات نذر برداشتم تو خونه همش تسبیح دستمه که تا فکرم به پرداز درمیاد سریع یادم میافته کلی صلوات عقب هستم شروع میکنم 

الان میگم این ماه نرم هیسترو چون نمیتونم سیاهدونه بزنم شکمم بعده هیسترو ماه بعد برم رحمم و برسم بهش ...

من واقعیتش نمیدونم تاثیر منفی چیزی میزاره یا نه .ببین دوستان دیگه اطلاعی دارن از این موضوع .اره اگه میدونی تغییری تو عملکردت نمیدی و همچنان تنبلی مثل من زودتر انجام بده و ولی حداقل تلاش کن تغذیه ات رو تغییر بدی خیلی سردیجات نخوری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😍 سری قبل همسرم به اسنپ گفت خانمم عمل کرده لطفاً آروم برید بنظرت صندلی جلو بشینی تا آخر صندلی ...

سلام عزیزم با اسنب راحت هستی؟ من شوهرم بیشتر در گیر کارهاشه و نوبت دکترم که باشه به کارش میرسه تا به دکتر من و همرام نمیاد و میفته ماه بعد،با خودم میگم کاش حداقل میزاشت با اتوبوس برم شیراز

اگه اسنپ راحت باشه خوبه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
آاااای آااای آی خدا بگم این استرسو چیکارش کنه. منم خیلی درگیرش میشم . خیییلی بده‌ . روز انتقال دو نف ...

آلاجون منم الان دوسالیه درگیرش شدم به حدیه که تپش قلب وضربان قلبم بالا میره دکتر به من گفت برم روانپزشک

واقعا این ناباروری چه کارا که با مانکرد😞

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦