2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
نمیدونم چرا دیروز تغییر نداد ب ماما هم گف دوباره پروندمو داد نگاه کرد ولی همون ی دونه گذاشت بمونه

حالا شما که یکم ایمنی بدنت قوی باید بیشتر میداد همراه با تاکرولیموس شاید نیاز ندیده دکتر خوبیه انشالا نتیجه میبینی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یک سوال.پی ار پی فقط واسه همون ماه موثره یا کلا جوانسازی میکنه. سوال نپرسیدین شما؟ بعد اینکه ا ...

واقعیتش نمیدونم پی ار پی برا ای وی اف در نتیجه با پی ار پی برا جوانسازی واژن با هم فرقی دارن یا نه، تو نت هم گشتم برا واژن رو نوشتن تا ۱۴ ماه ماندگاری داره ولی برا رحم رو نمیدونم هیچ جا پیدا نکردم‌ اتفاقا منم ک لک دیدم اینجا پرسیدم ببینم اگه انتقالم کنسل بشه اون ب درد میخوره یا نه که مث اینکه هیچ کس نمی دونست. منم حواسم نبود بپرسم از دکتر. چون پی ار پی برا چیزای مختلفی انجام میشه جای دیگه هم بخواین برین حتمااا قبلش مطمئن بشین که اونی ک میخواید هست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فداتشم ..اره گلم انشاالله شنبه میرم اصلا استرس نداشته باشیاااا

اای جاان. ان شاالله پر خیر و برکت و با نتیجه مثبت باشه😍

والا هی میخوام مث بچه آدم درست حسابی و بی استرس باشم ولی خود استرسه میاد پیدام می کنه😬😬😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حالا شما که یکم ایمنی بدنت قوی باید بیشتر میداد همراه با تاکرولیموس شاید نیاز ندیده دکتر خوبیه انشال ...

توکل ب خدا عزیزم😘❤️

دلم خیلی برات روشنه گلم حتما مثبتی راستی دل درد پریود دیگه نداری بعد انتقال؟علائم خاصی نداری

ممنونم عزیزم😘😘😘

نه دیگه نداشتم ، لک هم همین طور‌ . ولی همین نیم ساعت پیش رو دستمال توالت لک دیدم باز بعدشم دوباره دل دردم شروع شد. استرس گرفتم اولش. ولی شکر خدا الان بهترم. دیگه توکل ب خدا. بیشتر ازین کاری ازم برنمیاد

۶۱۵۰. به نظرم خییلی زیادبود. البته گفتن ۳۵۰۰ هزینه فریز جنین هاست. در حالی که من فک میکردم هزینه فری ...

به سلامتی گلم

ان شاءالله مثبت بشه🌺🌺🌺😍😍😍😍

نهال کجاست تهرانه؟

فریزراکه بعدپانکچرمیگیرن

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان ، به دعاهاتون احتیاج دارم     دیروز جواب غربالگریمو به دکترم نشون دادم ریسک ...

سلام عزیزم

ان شاء الله ۷۰ حمد میخونم برای سلامتی امام زمان

و دعا برای سلامتی نی نی شما

ان شاء الله سالمه و بغلش میکنی من دلم روشنه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنون مهربونم 😍🫶 اسکرین میگیرم یه سری هاشو میتونم انجام بدم

راستی گفت بادمجان

کاهو

خیارنخور

مستقیم روسردی رحم تاثیرداره

لامصب یه هفته است هوس کشک بادمجان کردم امانمیخورم😁

لبنیاتم گفت قطع کن

خدایابه امیدخودت🌺
به سلامتی گلم ان شاءالله مثبت بشه🌺🌺🌺😍😍😍😍 نهال کجاست تهرانه؟ فریزراکه بعدپانکچرمیگیرن

ممنوونم عزیزم😘

نه تبریزه.

نمیدونم والا مرکز قبلی اخه پول چندانی جدا بابت فریز ندادیم برا همین فک میکردم با هزینه پانکچر باهمه‌. شایدم من آلزایمر گرفتم😅

اای جاان. ان شاالله پر خیر و برکت و با نتیجه مثبت باشه😍 والا هی میخوام مث بچه آدم درست حسابی و بی ...

امید به خدا هر چی صلاحه همون پیش بیاد

عزیزم فیلم طنز ببین آهنگ شاد گوش کن انشاالله که استرس دور میشه ازت