2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
چه جالب چرا؟ من تمام عمرم دوران پریودی گرمی جات مصرف کردم مثل دمنوش ، کیسه آب گرم ، کاچی خودم ...

منم همین کارومیکردم

۳ماه پیش رفتم طب سنتی کسی که رشتش سنتی بود

وتمام این هارابهم گفت واصلاح کردم

کیسه ابگرم هم نمیزارم دیگه

چون گفت این هاخونریزی رازیادمیکنه

ویه سریاشم رحم راتحریک میکنه

پسته هم چون هورمون مردانه داره نباید ایام پری خورد

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از دو ماه قبل انتقال باید شروع کنی  هفته اول یه روز در میون نصف میخوری هفته دوم روزی یک ...

بمن با شروع سیکل میگه شروع کنم روی دوتا پنج میلی 

بعد هم گفتم باز شروع کنم قبل هیسترو گفت ن بعد هیسترو میگم شروع کنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلامتیه نی نی های تو راه و مادر شدن همه ی منتظرای اینجا به حق امام حسین دامن همه ی عزیزان سبز بشه و بچه هاشون رو سالم و سلامت بغل بگیرن هر کی میخونه به من اعلام کنه بسم الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آهان ممنون عزیزم خودم که بخورم اشکالی نداره به شما دکتر ایمونولوژی گفته؟؟

اره به من دکتر ایمونولوژی داد و گفت از دوماه قبل بخورم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
😍انشاءالله که خواسته مون با خواست خدا یکی باشه🤲#فردایی روشن هرچی کردم ریپلای نشد

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

انشالله 🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان ، به دعاهاتون احتیاج دارم     دیروز جواب غربالگریمو به دکترم نشون دادم ریسک ...

نگران نباش عزیزم . مطمینم هیییچ مشکلی نداره. ان شاالله میای همین خبرو بهمون میدی😍

تا جایی ک یادم بیفته هر روز براش صلوات میفرستم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم همین کارومیکردم ۳ماه پیش رفتم طب سنتی کسی که رشتش سنتی بود وتمام این هارابهم گفت واصلاح کردم ...

عه چه جالب ممنون که اطلاع دادی عزیزدلم

یه عمره اشتباه فکر میکردم🫠

فکر میکردم خون بیشتر بیاد رحم بیشتر پاکسازی میشه

البته که من همینجوری ام خونریزیم زیاده

و اکثر پریودیام دردناکه مسکن میخورم ، گاهی ام راهی اورژانس میشم

عزیزم من از الان شروع کنم گرمی جات بخورم یا پریود شدم پاک شدم شروع کنم؟ 

چون کلا غذاهایی که میخورم طبع سردی دارن ، فکر میکنم رحمم سرد باشه

یه نوع دمنوش بانوان مامانم بهم داده اون گرمه..

کاچی ام میگم مادرشوهرم درست کنه ...

روغن سیاهدانه ام چرب میکنم..

فقط نمیدونم از کی شروع کنم

پریود بشم پاک بشم میرم واسه کارای انتقال...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها شما از کی پردنی رو شروع کردید؟؟ من با اینکه مشکل ایمنی دارم دکتر بهم نداده فکرکنم فراموش کرد ...

من چون وسط ی دو ماهی ب تاخیر افتاد، گفتش قطع کنم و ۲۰ روز مونده به پریودی که میرم برا شروع سیکل ، شروعش کنم. فقط برا من روزی یکی هس ب نظرتون کافیه؟ آخه فک می کنم مرکز قبلی روزی دو تا بود پردنیزولون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلا ...

عزیزم من یکی برمیدارم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦