2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
الا جان اصلا استرس نداشته باش مثل معاینه می مونه  فقط اومدی خونه کار نکن سعی کن استراحت کنی چو ...

ممنونم عزیزم چشم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درسته عزیزم اما چون ای یو آی بیشتر شبیهه طبیعیه آدم انگار بیشتر نظرش روی اینه ولی گاهی دیگه چاره ای ...

من هنوز انتقال ندادم 10 روز دیگه ایشالا

آره قطعا آی یو آی عوارض نداره و پروسه راحت تری داره اما من که مشکلاتم زیاده باید از اول میرفتم دنبال آی وی اف 

اما اگه کار به آی وی اف هم کشید اصلا نگران نباش اینقدر که از بیرو نگاه کنی سخته در واقعیت ترسناک نیست و احتمالش بیشتره 

امیدوارم هر چی زودتر  نتیجه بگیری و مامان بشی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز انتقال ندادم 10 روز دیگه ایشالا آره قطعا آی یو آی عوارض نداره و پروسه راحت تری داره اما من ...

خداییش هیچ کدومش سخت نیست پول میخواد و وقت

همین رفت و آمد معطلیش بده واقعا و گرمه حاضر بودم من هر روز برم 

ولی خیلی نابسامان و علافی داره خیلی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دفعه بعد که خواستی بخری مارک انوکساتو عوض کن بعضی مارکها مشکل کمتری دارن

همون جا توی بیمارستان مینویسن همونجا هم داروخونه داره بهم میدن. الان خدا رو شکر انگار بدنم عادت کرد کبود نمیشه

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام عزیزم بعد تزریق اصلا روش دستمال هم نزار ، اگر خون اومد پاک نکن بزار خشک بشه روش یه نقطه کوچیک . ...

سلام عزیزم . همه این کارا رو انجام میدم خیلی رعایت میکنم . الان دیگه کبود نمیشه ولی کبودی هفته قبل هنوز هست . مجبورم اطرافش بزنم . 

راستی شما میدونی استرادیول رو واسه چی دادن ؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
میاین یه کم آرومم کنید  این روزا خیلی برام سخت میگذره یه عالمه رو خودم کار میکنم تا اروم بگیرم ...

عزیزم این مرحله بعد از سقط خیلی سخته اما آدم باید قوی باشه چند روز اول اعصابت داغونه. اما تا کی؟ باید دوباره از نو شروع کنی. من درکت میکنم منم بعد از انتقال منفی تا یه هفته داغون بودم . الانم که برای انتقال دوم رفتم حال و حوصله قبل رو ندارم ولی تمام سعیم رو میکنم قوی باشم و خودمو سپردم به خدا

خداییش هیچ کدومش سخت نیست پول میخواد و وقت همین رفت و آمد معطلیش بده واقعا و گرمه حاضر بودم من هر ر ...

دفعه اول که منفی بشی واقعا از درون تیکه تیکه میشی 💔

منکه خیلی سختم بود 

الان ولی نه ..‌

اما خب رفته رفته انگار آدم بهش عادت می‌کنه

تو این عادتا یهو خسته میشه :) میشکنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دفعه اول که منفی بشی واقعا از درون تیکه تیکه میشی 💔 منکه خیلی سختم بود  الان ولی نه ..‌ اما ...

دقیقا همینطوره من بار اول و دوم خیلی با ذوق و خوشحالی میرفتم حس خوب میگرفتم 

ولی الان دیگه خستم خیلی خسته از هرچی سنوگرافی و دلرو هست بدم میاد 

دلم فقط معجزه میخواد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم این مرحله بعد از سقط خیلی سخته اما آدم باید قوی باشه چند روز اول اعصابت داغونه. اما تا کی؟ بای ...

انشاالله این دفعه خدا واست خوش بخواد عزیزم انشاالله به زودی نتیجه بگیری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دفعه اول که منفی بشی واقعا از درون تیکه تیکه میشی 💔 منکه خیلی سختم بود  الان ولی نه ..‌ اما ...

عزیزم من درک میکنم حرفاتو تو روز تولدم رفتم بیمارستان برای کورتاژ ساک بارداری پوچ . خیلی دل شکسته بودم احساس میکردم آخر دنیاس برام ولی چاره ای نیست باید دوباره ادامه داد 

دعا میکنم برات بعد از همه ی خستگیا و شکستنا خدا دلت رو شاد کنه این بار از سرشوق اشک بریزی و خدا رو شکر کنی

دقیقا همینطوره من بار اول و دوم خیلی با ذوق و خوشحالی میرفتم حس خوب میگرفتم  ولی الان دیگه خست ...

معجزه خودتی عزیزم که اینقدر قوی هستی به امیدی که همیشه تو دلت هست و خدایی که وعده داده ان مع العسر یسری اعتماد کن امیدوارم هر چی زودتر دلت شاد بشه