2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست

نمیدونم چرا از بعد دکتر حالم شدیدااااا بده. سر درد و گر گرفتگی دارم. و تپش قلب و تنگی نفس😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه توی یخچال خراب نمیشه فقط حواست باشه بیرون از یخچال نباشه یا برق رفت من توی کلمن با آیس پگ میذاشتم ...

رو جعبه ش نوشته دمای بالای ۲۵ درجه نباشن..ولی من اب سرد گرفتم گذاشتم جفتشون تا رسیدم خونه..

نه توی یخچال خراب نمیشه فقط حواست باشه بیرون از یخچال نباشه یا برق رفت من توی کلمن با آیس پگ میذاشتم ...

تو داروخونه از مرده سوال کردم بذارم تو یخ ببرم.گفت نیاز نی..

ولی برا محض اطمینان دوتا اب معدنی گرفتم گذاشتم پیششون

خدا نکنه فدات، من خودم تا جایی که بتونم تلاش میکنم این سری جنین هام هم اگه خدایی نکرده تموم شن و بار ...

شوهر من میگه این ۳ تا جنین ک کاشتی.اگه نگرفت.دیگه هیچوقت و هیچوقت پامو تو هیچ مطب و درمانگاه و بیمارستانی نمیذارم

فقط همی ۳ تا جنین موندن دیگه.

@shiva_ab @shiva_ab     سلام عزیزم امشب به نیت شما ۷۰حمد و دعای توسل خوندم و به ام ...

سلام عزیزدلم یه دنیا ممنونم ازت تازه بعد از مدتها اومدم به سایت سر زدم و پیامتونو دیدم😍😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نمیدونم چرا از بعد دکتر حالم شدیدااااا بده. سر درد و گر گرفتگی دارم. و تپش قلب و تنگی نفس😫

هم از خستگی هست

هم استرس قبل ویزیت

هم داروهای هورمونی

خوب میشی ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
هم از خستگی هست هم استرس قبل ویزیت هم داروهای هورمونی خوب میشی ان شاء الله

ممنونم مهتاب جون. آره دیروز خییبلی خسته شدم پشت همم کلاس داشتم چیزی هم نتونسته بودم بخورم. همه علایمم خوب شده غیر این سردرد.

متاسفانه مسکنم نمیتونم بخورم ب خاطر prp.

راستی من از دیشب احساس می کنم عفونت گرفتم. ی ترشحات خاص دارم ک نداشتم نمیدونم برا عفونته یا اثر قرص واژیناله. ولی ازونم بود فک کنم زودتر مشخص میشد.

۳ روز قبلشم نوشته آنتی بیوتیک نخورید.اگه عفونت باشه مشکلی برا انتقال ایجاد نمی کنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی به حق فاطمه ی زهرا بهترین خاطرها بشه برات چهارشنبه اون هفته و.ماه وسال 402 الهی خدا دستتو محکم ...

قربووونت برم عزیزم❤️❤️ ان شاالله برا هممون

میگم شما برج آذر هم انتقال منفی داشتی ؟یا اون نگار ۸۰ یکتون بامن منفی شد برج ۹

خودم بودم قشنگم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیز دلم الهی به حق حقانیت خدا خودش عیدی بهت بده خدایا هیچکسو تو این راه نا امید نکنه 

فداتشم مرسی از دعای قشنگت آترین جانم 🥺🥺♥️♥️

ان شالله خدا دلتو شاد کنه عزیزم 🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️