2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
به من گفت یکروز در میان، نمی‌دونم بلافاصله هم میشه یا نه. خیره گلم نگران نباش

ان شاالله😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز نرسیده طوطیا جان. برادرم چند دقیقه پیش زنگ زد ک رفتم داروخونه میگه نداریم. اعصابم خراب شد ک با ...

اون شماره که گذاشتم زنگ نزدی بهشون؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از همه تون ممنونم❤️. ببخشید این چند روز خیییلی پیام دادم . ذهنم ک درگیر بود زیاد سوال پرسیدم و همه خواهرانه کمکم کردید❤️🥺❤️❤️. کاری ازم برنمیاد برا جبران فقط میتونم از ته دلم دعا کنم خدا بهترین خیرتون رو هر چه زودتر نازل کنه تو زندگی تون😍 نی نی دارها و باردارای عزیزمون به سلامتی بغل کنن بچه های گل شونو و عاقبت بخیری و خوشبختی شونو ببینن.

تموم منتظرامونن خیییلی زود خبر خوش بدارن و سال بعد عید فطر نی نی بغل شون باشه😍😘. منم تو جمع شما ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انتقال من دو روز قبل شما بود پانزده هفته طبق سن سونو امروز تمام شد

عزیزم من امروز۱۵هفته دو روزم طبق اندازه نی نی تو سونو

تاریخ زایمان کی دادن به شما؟طبیعی هستید یا سزارین؟

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی  امروز 40 تا دعای یستشیر میخونیم دعای خیلی قشنگیه هر کس مایله ش ...

من یکی میخونم عزیزم تا به همه برسه اگه اضافه اومد باز برمیدارم خدا خیرت بده 😘💖

سلام دخترا خوبین میشه راهنمایی کنین من فقط چند روز مهلت دارم و دلنگرانم

کسی بوده از موسسه حضرت خدیجه (فرزندان غدیر)وام تازگیا ثبت نام کرده باشه 

برا من فرم و فرستادن و پرینت گرفتم و نوشتن که چک ضامن و بدون تاریخ براشون بفرستم ولی توی سامانه باید به روز ثبتش کنم 

اگه به روز ثبت کنیم چک برگشت نمیخوره؟؟؟؟⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

بعد رفتم از بانک پرسیدم گفت در وجه کدوم بانک هستش گفتم موسسه قبا گفتم نشنیدم اگه اطمینان دارین ثبت کنین بعد اگه نه ثبت نکنین

کسی هست اقدام کرده باشه لطفا راهنماییم کنین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اون شماره که گذاشتم زنگ نزدی بهشون؟

شکر خدا حل شد طوطیا جان❤️😘😘 خدا خیرت بده. سیو کرده بودم اونم که اگه اینا نداشتن زنگ بزنم اونجا که شکر خدا درست شد و فرستاد برام

سلام بچه ها 

امروز رفتم مرکز برای انتقال دوباره. سونو کردن قرص استرادیول و ویتامین دی و ای و مولتی ویتامین دادن . با آمپول آنوکسا

گفتن همین ماه اردیبهشت برات انتقال میدیم. 

کسی میدونه چرا از الان آنوکسا دادن؟ دفعه قبل از روز انتقال دادن

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
عزیزم من امروز۱۵هفته دو روزم طبق اندازه نی نی تو سونو تاریخ زایمان کی دادن به شما؟طبیعی هستید یا سز ...

من پانزده هفته و یک روز..دو تا سز داشتم اینم قطعا سزارینه

حالا منم هوس سفر کردم تیرماه احتمالا میرم مشهد با قطار فدک میرم که تکون نداره و راحت بخوابم شما که خودتون مشهدی خوش بحالت

رفتی زیارت برای ما هم دعا کن

من پانزده هفته و یک روز..دو تا سز داشتم اینم قطعا سزارینه حالا منم هوس سفر کردم تیرماه احتمالا میرم ...

عزیزم شما مرکز مام بودین درسته ؟

دکترتون کی بود ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها  امروز رفتم مرکز برای انتقال دوباره. سونو کردن قرص استرادیول و ویتامین دی و ای و م ...

برا من تو قبلی از روز شروع سیکل دادن. ولی اینجا گفتن از روز انتقال میدن. درسته ادم یکم اذیت میشه ولی  ترجیح میدادم ب خاطر داروها از همون شروع سیکل داشته باشم