2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست

بچه ها شنیدم میگن روز ۲۵ماه رمضون که امروز میشه آیه ۴۹و۵۰. جز ۲۵.      سوره شوری رو بنویسین  زیرشم اسم خودتون و همسرتون رو بنویسن و یه صدقه یه پول بزارین لایه قرآن همراه همون برگه  که انشالا سال دیگه نی نی دار شدین اون پول رو بدین مستحق !اینو شنیدم دوستم پارسال با همین حاجت گرفت انشالا حاجت روا منو هم دعاکنین منم سال دیگه نی نی داشته باشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونايي كه انوكسا مي زنن چيكار كنيم دردش كمتر شه. يه وقتا خيلي درد داره    

آنوکسا در هر صورت درد داره. من اون برند خارجیش رو نمیگیرم اون مایعش بیشتر از شرکتهای دیگه دردناکه😶

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من سه کیلو اضافه کردم شکم هم دارم به این زودی،🤭 مسافرت که میخواهی بری واجبه؟ آخه من خودم زیاد تو م ...

منم مثل شمام دقیقا عزیزم شکم منم سفت میشه میشینم توی ماشین منم شکم دارم یکم؛مسافرت شوهرم گیر داده میگه تا سنگین نشدی چند روز بریم برگردیم

دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید ه ...

سلام عزیزم من ۱۰۰۰ تا میدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام. من که تازه برگشتم وزن قبل بارداریم🥴 فقط شکمم بزرگ شده دیگه شلوارام اندازه ام نیست راستش منم ...

من دو سه کیلو اضافه کردم کم نکرده بودم اصلا چون ویار خاصی نداشتم

نمیدونم مسافرتو چیکار کنم دراز بکشم عقب برم اصلا موندم

سلام. من که تازه برگشتم وزن قبل بارداریم🥴 فقط شکمم بزرگ شده دیگه شلوارام اندازه ام نیست راستش منم ...

عزیزم اصلا ریسک نکن جایی نرو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من دیروز رفتم دکتر می خواست شیاف قطع کنه ترسیدم نذاشتم.قرار شد فعلا همون یک شب در میون استفاد ...

من شیاف ۲۲ هفته قطع کرد انوکسا هم ۲۴ هفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خواهش میکنم گلم، خب خدا رو شکر، نمی‌دونم والا، هر کدوم باید ۲۴ ساعت روی بازو بمونه، اگر بخوای هر روز ...

سلام عزیزم. گفتن پست ی هفته ده روز طول می کشه برسه😬 گفتم من ی روزه میخوام دستم باشه . گفتم تیپاکس کنین گفتن اذیت می کنن خودتون باید اقدام کنین. اونم رفتم سایت تیپاکس دیدم خیلی دنگ و فنگ داره اندازه بسته و وزن و طول و عرض و...😫 ک اونم من نمیدونستم خب. کلا ناامید شدم گفتم ولش کن حتما صلاح نیس ب دستم برسه. ی ساعت پیش اومدم اینجا اولین پیام این پست شمارو دیدم که ب اتوبوس اشاره کردی😍 اصلا ب دهنم نرسیده بود. زنگ زدم داداشم قرار شد بره بگیره با اتوبوس بفرسته برام. البته اگه تو ترافیک تهران بتونه برسه ب داروخونه🥴

خدا رقیه خاتون رو حفظ کنه و مایه سربلندی تون بشه😍

بچه ها از همه تون ممنونم که کلی کمکم کردید این چند وقته.خدا خیر کثیر بده به همتون ان شالله پشت سر هم هی خبر خوش بدید❤️❤️🌹🌹😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید ه ...

ااای جاااان دلم😍😍

۱۴۰۰ تا من ان شاالله😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خدا قبول کنه عزیزم من ۱۴۰۰ تا میفرستم ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. گفتن پست ی هفته ده روز طول می کشه برسه😬 گفتم من ی روزه میخوام دستم باشه . گفتم تیپاکس ک ...

عزیز دلمممم، حقیقتش خودمم نمی‌دونم چی شد که ازت پرسیدم، یهو انگار یه چیزی اومد توی ذهنم که گفت ترمینال رو بگو بهش 😁

ان شاالله که خیره عزیزم، راستی نگفت چند شده؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم