2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام من چند تا سوال دارم اگه اطلاعاتی دارین ممکنه جواب بدین؟ ممنون میشم من 20 بهمن پانکچر شدم 5 تا ...

من متاسفانه یادم رفته چقد بعدش پریود میشدم. ولی خود هیسترو خیلی خوبه ب نظرم من خودم دو تا از مشکلات رحمم با هیسترو مشخص و رفع شد. ان شاالله برا شما هم پر خیر و برکت باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دلم فاطمه جون نگران نباش من دفعه قبل روز ۱۸انتقال دادن و ضخامتم به ۸رسیده بود انشاالله که ...

قربووونت برم عزیزم ممنونم. توکل ب خدا

آره دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خیلی راحت بود درد که هیچی نداشتم بعد از اینکه اومدم خونه چند ساعت استراحت کردم و دیگه هیچ م ...

نه برا من ک عقب نیفتاد

ممنون که جواب دادی جونم انشاالله انتقالت با موفقیت باشه ن عزیزم من نمی‌دونم دوستان اینجا رفتن بیشترش ...

آبجی من نمیدونم اثر داروهاس چیه آلزایمر گرفتم🤕 چیزایی ک یادم بودو نوشتم ❤️

بچه ها  سه سال پیش یه شیاف پروژسترون بود،طریقه مصرفش سه کاره بود یعنی میشد هم رکتال هم واژینال ...

عه چ جالب نشنیده بودم خوردنیشم هس😃

بله عزیزم ۶,۸ بود ، ان شاالله که خیره گلم  بابت زمانش هم نگران نباش، حتما آندومترت خوب بوده که ...

ممنونم سحر جان خیلی لطف کردی❤️😘 راستی با داروخانه نازنین رحمانیان هم تماس گرفتم. گفت باید نسخه رو براشون بفرستم. الان زنگ زدم مرکز گفتم برام بنویسن. توکل ب خدا . فقط کاش زود دستم برسه. فقط میتونم هر روز استفاده کنم یا ضرر داره اینجوری؟ چون وقت کمه میگم. چهارشنبه نوبت سونو هس

ممنونم سحر جان خیلی لطف کردی❤️😘 راستی با داروخانه نازنین رحمانیان هم تماس گرفتم. گفت باید نسخه رو ب ...

عزیزم قیمتش رو چقدر گفتن بهتون؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عه چ جالب نشنیده بودم خوردنیشم هس😃

اره،شیافش ر به سه صورت میشدمصرف کرد.خصوصا ماه‌های آخرکه بخاطر بزرگی شکم استفاده رکتال و واژینال سخت میشه ،راحت مثل قرص میشدمصرفش کرد.

اندازش هم کوچیک بود مثل اکتوژست و...گنده نبود.

ازمقعدهم ترشح نمیشدبیرون.

حالا کسی می‌دونه که باز از این مدل شیاف پروژسترون ها هست یانه؟؟؟؟!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم قیمتش رو چقدر گفتن بهتون؟؟

وااااای😂😂 باورت میشه انقد هول بودم یادم رف بپرسم؟😂😂😂 حالا نسخه رو براشون فرستادنی میپرسم میگم. میگم آلزایمر دارم اینه ها😂

اره،شیافش ر به سه صورت میشدمصرف کرد.خصوصا ماه‌های آخرکه بخاطر بزرگی شکم استفاده رکتال و واژینال سخت ...

چ خوووب. کثیف کاری هم نداره دیگه. مشکل عمده من با شیاف🥴.فقط قورت دادنش سخت باشه شاید.

ان شاالله بچه ها بیان اگه میدونستن راهنمایی کنن. 

ممنونم سحر جان خیلی لطف کردی❤️😘 راستی با داروخانه نازنین رحمانیان هم تماس گرفتم. گفت باید نسخه رو ب ...

خواهش میکنم گلم، خب خدا رو شکر، نمی‌دونم والا، هر کدوم باید ۲۴ ساعت روی بازو بمونه، اگر بخوای هر روز استفاده کنی باید روزانه بالای ۶ لیتر آب بخوری حتما چون خطرناک میشه، من یک روز در میان میذاشتم می‌گفت روزانه حداقل ۳ ، ۴ لیتر آب بخور. میخوای اینم بپرس از مرکز.

چجوری برات میفرسته؟ سریعترین راه برای ارسال چیه؟ فکر کنم ترمینال باشه نه؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید هر کس میخواد شرکت کنه تعداد بگه تا 14000 تا صلوات بفرستیم انشاالله 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید ه ...

من ۵۰۰تا میخام عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭