2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام عزیزم خوبی من احتمالا ماه دیگه انتقالم باشه ولی اخرای اردیبهشت این سری اصلا ذوق و هیجان ندارم ...

گلم فقط بیخیال باشه اصلا بهش فکر نکن استرس رو دور کن انرژیت مثبت باشه و اینکه حتی قراره جنینی هم از بین بره بذار بره بگو تا بلاست آ نشده برام انتقال ندین،بار منفی که انتقال منفی داره حالت رو بدتر میکنه خودت شرایط روحیت رو میدونی پس تاکید کن نذار یک بار دیگه بخاطر انتخاب غلط اونا اذیت بشی جنینی که یکی دو روز دوام نمیاره تو محیط به درد نگه داشتن الکی هم نمیخوره مطمئنم ایندفعه مامانی فقط خودت هم باید دخالت کنی تو رسیدن به این آرزوت 😍❤️😘💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عریزم چشم. اره مخصوصا ک جنین منم اونقدی نیس ک ادم بخواد ریسک کنه. اتفاقا امروز سونو کردی با ا ...

در مورد کیست اطلاعی ندارم عزیزم ولی اگه مشکلی بود دکترت حتما میگفت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام من چند تا سوال دارم اگه اطلاعاتی دارین ممکنه جواب بدین؟ ممنون میشم

من 20 بهمن پانکچر شدم 5 تا جنین داشتم همین پنج شنبه هیستروسکوپی شدم برای خراش آندومتر که ماه بعد انتقال بدم میخوام بدونم چند وقت بعد از هیسترو پریود میشم؟ به من آمپول زیر جلدی سینافکت دادن که تا روز دوم پریود ادامه بدم  این آمپول بعد از هیسترو برای چی تجویز میشه؟ و اینکه کلا هیسترو چقدر موثره توی سیکل آی وی اف؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم شما درمانتون به کجا رسیده تبریز دکترتون کیه؟جهاد هستین؟

سلام جونم فعلا هنوز نشستم سه تا جنین فقط برام مونده منتظرم ببینم کی دلشو دارم برم برا انتقال دکترم ،بیمارستان شمس دکتر معصومه دوپور هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فداتشم عزیزم من باز افتادم تو درمان😁 نمیدونم چرا اینجوری میشم موقع درمان ، مثل پریودی شده هرمونام ...

انشاالله موفق بشی جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهییییی قربووووونت برم😭😭😍😘😘😘 ممنوووونتم عزیزم. امشب بعد دکتر همین جوری دلم گرفته بود ولی خودب ...

سلام عزیز دلم فاطمه جون نگران نباش من دفعه قبل روز ۱۸انتقال دادن و ضخامتم به ۸رسیده بود انشاالله که برا تو هم میره بالا آب زیاد بخور پیاده روی داشته باش راستی آسپرین داری ؟؟

سلام من چند تا سوال دارم اگه اطلاعاتی دارین ممکنه جواب بدین؟ ممنون میشم من 20 بهمن پانکچر شدم 5 تا ...

سلام جونم خوبی بعد هیسترو درد داشتی خونریزی چی نیاز به مراقبت تو خونه نداشتی ؟؟

عزیزم ماه بعد انتقال میدن معمولا انشاالله ضخامتت خوب بوده باشه 

یه سوال دیگه تو هیسترو بررسی کردن تخمدان و رحمتو منم آخه باید برم فعلا ترس دارم 

سلام جونم خوبی بعد هیسترو درد داشتی خونریزی چی نیاز به مراقبت تو خونه نداشتی ؟؟ عزیزم ماه بعد انتقا ...

نه عزیزم خیلی راحت بود درد که هیچی نداشتم بعد از اینکه اومدم خونه چند ساعت استراحت کردم و دیگه هیچ مشکلی نبود خونریزی در حد چند قطره خون آبه که یه روز بعد کاملا برطرف شد.

آره تو هیسترو رحم رو بررسی میکنن و همزمان هم خراش دادن حالا باید منتظر پریود باشم که برم داروهای قبل از انتقال رو بگیرم فقط هر جا خوندم میگن بعد از هیسترو پریود یک ماه عقب میفته نمیدونم راسته یا نه؟ 

نه عزیزم خیلی راحت بود درد که هیچی نداشتم بعد از اینکه اومدم خونه چند ساعت استراحت کردم و دیگه هیچ م ...

سلام جونم بله ماه بعد انتقال میدن 

شرمنده یه سوال دیگه هم به خاطرم اومد من سال قبل پاپ اسمیر رفتم دکترم پرسید کی رفتی پاپ اسمیر گفتم سال قبل 

شما قبل هیسترو رفتی پاپ اسمیر

سلام جونم بله ماه بعد انتقال میدن  شرمنده یه سوال دیگه هم به خاطرم اومد من سال قبل پاپ اسمیر ر ...

نیازی به پاپ اسمیر نیست من سه سال قبل یه بار فقط رفتم

انتقال رو که میدونم ماه بعد انجام میدن پریود رو پرسیدم عزیزم که اگه کسی اطلاع داره بگه آیا بعد از هیسترو سر موعد خودم پریود میشم یا عقب میفته؟