2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
اوهوم سپردم به خودش دقیقا اونه که می‌دونه آینده چی پیش میاد برای همینه میگم هرچی پیش بیاد برام خوش ...

انشالا عزیزم خیلی عاقلانه رفتار میکنی راستش دروغ چرا منم شرایط خوبی اصلا ندارم خیلی خیلی هم نگرانم هرچقد که میگم خدایا سپردم به خودت ولی خب یه لحظاتی بی قرارمیشم ولی باز میگم خدایا کاری ازم برنمیاد تسلیمم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام ب تک تکتون خوبین عزیزانم  وقت تمدید فریز جنینهام رسیده بود رفتم رویان خلوت بود میگم کاش ...

انشالا که ایندفعه میچسبه بهت و تا ۹ماه میموننن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه اشتباه نکنم شما باره اول منفی شدین باره دوم مثبت ولی بتا پایی اومد الان باره سوم هست؟

بله ایشالله اگر خدا بخواد انتقام میوفته برای خرداد ماه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله ایشالله اگر خدا بخواد انتقام میوفته برای خرداد ماه

انشالا عزیزم نگار جان یعنی باره اول کامل منفی بود؟کاش منم باره دوم مثل شما بگیره برام چون منم یه انتقال منفی داشتم !منم دکترم دکتر مصطفایی بود ولی الان میخام تو شهره خودم از اول شروع کنم

انشالا عزیزم نگار جان یعنی باره اول کامل منفی بود؟کاش منم باره دوم مثل شما بگیره برام چون منم یه انت ...

عزیزم کودوم شهر هستی ایشالله ک مثبت میشی جنین داری؟!

من بار اولی منفی دوم مثبت ولی افت بتا ختم شد🥺😭

عزیزم کودوم شهر هستی ایشالله ک مثبت میشی جنین داری؟! من بار اولی منفی دوم مثبت ولی افت بتا ختم شد🥺 ...

عزیزم دلم ایشالا ایندفعه مثبتی خیلی خوشحال باش چون یه بار مثبت شدی !من دزفول هستم خوزستانم ۹تا جنین دارم تهران هنوز ولی نمیام شرایطم خیلی بده اونجا میخام از اول تو شهره خودم عمل کنم 

عزیزم دلم ایشالا ایندفعه مثبتی خیلی خوشحال باش چون یه بار مثبت شدی !من دزفول هستم خوزستانم ۹تا جنین ...

عزیزم ایشالله حل بشه ایشالله زودتر خبر خوشحالی بدی بهمون

برام دعا کن 

دو تا جنین بیشتر نمونده

عزیزم کودوم شهر هستی ایشالله ک مثبت میشی جنین داری؟! من بار اولی منفی دوم مثبت ولی افت بتا ختم شد🥺 ...

میخام از اول تو شهر خودم پانکچر بشم

نمیتونی جنین هاتو انتقال بدی ب شهرتون اینهمه درد نکشی؟!

نه عزیزم نمیشه اینجا نمیگیرنشون یعنی تانک نمیدن که بیارمشون هرجاهم رفتم ندادن !منم بیخیال شدم

وای نگار اگه مثبت بشم میمیرم از ذوق به خدا میمیرم 😭

نه عزیزم نمیشه اینجا نمیگیرنشون یعنی تانک نمیدن که بیارمشون هرجاهم رفتم ندادن !منم بیخیال شدم

ای خدا 

خدا کمکت کنه 

ب زودی مادر بشی به حق این روزهای عزیز

نگار سعی کن پیاده روی روزانه داشته باشی عالیه برا غلظت خون