2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
من پست فبلیتو خوندم بهتم گفتم دختر گل کاری که گفتمو بکن شیر خشک بهش بده نترس از سینت فراری نمیشه متا ...

الان علاوه بر سینه، شیر خودم رو میدوشم و اون رو با شیشه شیر بهش میدیم. مامام گفته این بهتر از  شیر خشکه ولی شیر خشک هم خریدیم. هر کدوم رو بخوره بهش میدیم. مشکل اینجاست که دیروز زیاد شیر نخورد. کل روز همش ۱۲۰ میل شیر خورد به اضافه چندبار که بهش خودم شیر دادم ولی اون هم نمیدونم خوب میخوره یا نه چون از نوک پلاستیکی استفاده میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا ماما گفته هر ۴ ساعت حداقل ۴۰ میل شیر باید بخوره. توی کل روز هم کنار پنجره بخوابه

باشگاه بهتره یا پیاده روی؟ اینجایی که هستیم یه محیط درست حسابی نداره برم پیاده روی عزیزم میگی قبل ...

والا پیاده روی باعث میشه خون تورحم جریان پیاده کنه بهتره..روزی ۱ساعت بروتند...عب نداره برا ماهم خوب نبود باترس یه جوری میرفتم...یه ماه رفتم..فقط روزی که انتقال داشتم دست کشیدم ازپیاده روی..

ازدوسه روز قبل انتقال خوردم..وبعداز انتقالم ۳یا۴روز خوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش توجه نکن عزیزم منم با تسبیح گرفتم جوابش این میشد : هیچوقت بچه دار نمیشم😁😂 از اون سری یه انتق ...

نمیدونم شاید دنباله یه چیزم که یکم حالمو خوب کنه نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا اینروزا حالم خوش نیس !انشالا فاطمه جان ایندفعه دیگه واقعا برات خوب میخاد و نی نی دارمیشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
والا تجربه ای ندارم، در واقع اعتقادی هم به استخاره ندارم، 😄 عزیزدل به خودت انرژی مثبت بده و ادامه ...

عزیزم خیلی ممنون بابت روحیه ای که بهم دادی !دعامون کن خاهر خیلی محتاجم به دعاتون

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فداتبشم ممنون شکر خوبن🥰دلم میخاد هروز سونو بدم مطمئنشم🤕 کمتر گوشی دست میگیرم بعد اصلا دست خودم نی ...

خداروصدهزار مرتبه شکر...وای منم مثل تو میگم هرروز برم سونو ازسلامتیشون مطمئن باشم..من خونریزیم دارم خیلی استرس دارم

والا تجربه ای ندارم، در واقع اعتقادی هم به استخاره ندارم، 😄 عزیزدل به خودت انرژی مثبت بده و ادامه ...

من یکبار انتقال منفی یک بار ایوای منفی داشتم الان میخام از اول پانکچر بشم خداکنه ایندفعه دیگه مامان بشم

🥰 انشالله اینبار مثبت بشی و بمونه واست تا آخرش بنظرم تا دکتر. همراهی نکنه ،درصد مثبت شدن پایین میا ...

ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله.

واقعا ب این نتیجه رسیدم که تنها چیز مهم خواست خداست. ان شاالله خواست خدا هم تو مامان شدن ما امسال باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها دیشب یه استخارهگرفتم با تسبیح واس انتقالم بد‌اومده‌ خیلی ناراحتم دوس ندارم برم دیگه انتقال 😔 ...

استخاره برا جاییه که بین دو چیز مرددی و عقلت نمیتونه هیییچ کدومو ترجیح بده و نمیتونی تصمیم بگیری. اگه شرایطت اینجوری نبوده که نیازی ب استخاره هم نبوده. دلتو بد نکن. نهایتش اذیتی صدقه بده و انجامش بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروصدهزار مرتبه شکر...وای منم مثل تو میگم هرروز برم سونو ازسلامتیشون مطمئن باشم..من خونریزیم دارم ...

اصلا استرس نداشته با گلم استراحت کن و رعایت برطرف میشه زود

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
باشگاه بهتره یا پیاده روی؟ اینجایی که هستیم یه محیط درست حسابی نداره برم پیاده روی عزیزم میگی قبل ...

عزیزم مهم نیس حتما بری بیرون 

من هر روز حوصله بیرونو ندارم  توخونه پیاده روی میکنم 

والا پیاده روی باعث میشه خون تورحم جریان پیاده کنه بهتره..روزی ۱ساعت بروتند...عب نداره برا ماهم خوب ...

عزیزم شما باره اول مثبت شدین؟

والا پیاده روی باعث میشه خون تورحم جریان پیاده کنه بهتره..روزی ۱ساعت بروتند...عب نداره برا ماهم خوب ...

🫂🫶

ممنون عزیزم انشالله عزمم رو جزم کنم از فردا برم 

تنهایی ام واقعا کسل اوره ولی سعی میکنم واقعا برم....

لعنتی اینجا نه پارکی داره نه بلواری 

انگار داری تو اتوبان راه میری...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

استخاره برا جاییه که بین دو چیز مرددی و عقلت نمیتونه هیییچ کدومو ترجیح بده و نمیتونی تصمیم بگیری. اگ ...

نه عزیزم استخاره نبود ف ا ل.   با تسبیح بود