2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همدان انجام دادم عزیزم، امید بودم،  بعد دیگه جنین نداشتم ، مام رفتم،  چند تا جنین ...

سری قبلی ۲تا انتقال دادم 

الان ۵تا دیگه دارم گریدشونم ab هست 

خواستم بدونم دکتر پیله ور بنظرتون خوبه یا ن  ک بمونم پیشش 

این سیکلمو تازه شروع کردم 

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم قبل از پانکچر و انتقال چه کارایی کردی یا چیا خوردی

عزیزم چیزایی که فرستادمو بخون کاش اسم تاپیکش یادم بود برات میفرستادم.

از من یه نصیحت، میگن ۳ روز اول استراحت مطلق ولی تا وقتی صدای قلب جنین هاتو نشنیدی دست به هیچ کاری نزن و فقط استراحت کن ،من همش فکر میکنم اگه بیشتر استراحت میکردم اون یکی جنین هم تشکیل میشد چون دکتر گفت تا یه جاهایی رشد کرده بود ولی بعدش متوقف شده،

تازه من خواهرم پیشم بود و کارامو میکرد ولی باز هم باید بیشتر رعایت میکردم بعضی وقتها پا میشدم یه کم کارای سبک میکردم

سری قبلی ۲تا انتقال دادم  الان ۵تا دیگه دارم گریدشونم ab هست  خواستم بدونم دکتر پیله ور ...

توکل به خدا، این سیکل و ادامه بده عزیزم با خودشون، 

انشااله که حتما این بار نتیجه میگیری و میای اینجا خبرای خوب بهمون میدی، 

اگه خدایی نکرده نشد، دیگه همدان ادامه نده حتما برو مرکز مام، 

متاسفانه درصد شانس تو همدان تو انتقال هایی که انجام دادن ۱۵ درصد هست ولی مرکز مام هر ماه که داره نتایج و میده حداقل ۵۷ درصده، 

انشااله که حتما این بار برات میگیره ❤❤❤ ولی نشد عزیزدلم خودتو ناراحت نکن، منم این دوران و گذروندم، تهران بار اول حتما مثبتی ❤❤❤ 

سلام گلم ماهم خوبیم فقط وزن اضافه نکردم دکتر بهم سرلاک داده که بخورم وزن بگیرم چند هفته ای به سلامتی ...

از اول بارداری چند کیلو اضافه کردی؟

وزن نی نی نرمال؟

من فردا می رم تو ۳۲ هفته

شما چند هفته ای؟

شادی صدام کنید
توکل به خدا، این سیکل و ادامه بده عزیزم با خودشون،  انشااله که حتما این بار نتیجه میگیری و میا ...

مرسی عزیزدلم ❤️❤️🌹🌹🌹

اره حتما همین کارو میکنم اگه نشد دیگه میرم تهران 

انشالا شماهم این دورانو بسلامت و دلخوشی بگذرونی و نینی قشنگتو بغل بگیری 

شما چند بار انتقال دادین ؟

مرسی عزیزدلم ❤️❤️🌹🌹🌹 اره حتما همین کارو میکنم اگه نشد دیگه میرم تهران  انشالا شماهم این دو ...

ممنونم دوست عزیزم، انشااله که این بار مثبتی ❤

من ۵ بار منفی شدم همدان، ولی بودن دوستانی که همدان نتیجه گرفتن، 

بیشتر تعیین جنسیت تو همدان مثبت میشدن ، چون که مشکلی نداشتن و با ای وی اف هم جواب میگرفتن، 

ممنونم دوست عزیزم، انشااله که این بار مثبتی ❤ من ۵ بار منفی شدم همدان، ولی بودن دوستانی که همدان نت ...

قوربونت بشم عزیزم ❤️❤️

ببخشید من هی سوال میپرسم 

تو مرکز مام تقریبی چقد خرج کردین 

بعد چ آزمایشایی انجام دادین 

بنظر شما میتونم جنین‌هامو جابجا کنم 

آفتاب جون اون چیزایی که توی گوشیش میبینی جمع کن ازش نگه دار ،عکس ،اس ام اس یا هر چیزی که هست  ...

تازه الان بعد از ده سال یاد گرفتم چکار کنم.اسکرین شات میگیرم میفرستم برای خودم