2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
برایه منم اینارو داده شاید برایه شما سیکلتو بلند نگرفته باشه به خاطره ازمایش هات این سیکل برات انتقا ...

پس یعنی میگی ماه دیگه که پریود بشم انتقالمه درسته؟

دقیقا همون چیزی که دستیارش گفت

آخه چرا انقد یهویی چرا چیزی رو برسی نمیکنه🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم بخاطر هزینه. احتمالا برم ابن سینا دودلم  از ابن سینا راضی بودین و مثبت شد؟

سه بار انتقال داشتم یک بارش مثبت ولی رشدش متوقف شد برایه بار ۴تو سیکلم والله خوب بد نیست خیلیام نتیجه گرفتن ولی به نظرم ادم باید ببینه از محیطو ‌کارشون خوشش میاد یا نه من خودم مام با اون همه تعریف نتونستم باهاش ارتباط بگیرم اومدم اینجا به نظرم یه سرم اینجا ویزیت شو خودت کارشونو ببین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله منم میگم داد داد ندادم خودم از داروخونه میگیرم من باری که مثبت شدم نیم ساعت قبل انتقال زدم میز ...

چی هست؟ منم میتونم بگیرم؟

چطوری باید استفاده کنم؟؟

لطفاً بهم بگو🥺♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پس یعنی میگی ماه دیگه که پریود بشم انتقالمه درسته؟ دقیقا همون چیزی که دستیارش گفت آخه چرا انقد یهو ...

اره دیگه احتمالا۱۳ سیکل ماه بعدت انتقاله نمید نم چه مرگشونه لعنتیه اصلا توجه نمیکنن حالا من با تخمک کشیم خراش داده وگرنه بدونه خراش وارد سیکل نمیشدم

اره دیگه احتمالا۱۳ سیکل ماه بعدت انتقاله نمید نم چه مرگشونه لعنتیه اصلا توجه نمیکنن حالا من با تخمک ...

توف تو ذاتشون اگه کم کاری میکنن

من همینجوری ام ناامید هستم ، بااین کاراشون بدترم میکنن

پس من هیچ راه گریزی ندارم :) بازم باید تسلیم بشم

ولی اینبار با دکتر اتمام حجت کردم 

گفتم اینبار اگه یکی باشه انتقال نمی‌دم از رو تخت بلند میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امپول یخچاله از دارو خونه ابن سینا بگیر قبل انتقال به پرستار هابخش انتقال بگو چسپ داری خودشون برات م ...

بدون نسخه بهم میده دارو خانه ی مرکز؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدون نسخه بهم میده دارو خانه ی مرکز؟

داروخونه ی مرکز والله فکر اونجاشو نکردم ولی یادم پارسال یکی تو همین نینیسایت گفت از داروخونه ی مرکز گرفته با انصاری پورم بود اون بهم گفت پیشنهاد بده حالا مگر قانونشون فرق کرده باشه چون اون موقع نسخه بود الان الکتریکیه میتونستیم بگیم نسخرو گم کردیم

باز میخواد بلاست کنه؟ منو بگو منم فقط یکی دارم دیگه چاره ای ندارم

هیچی راجبش نگفت

خود دکتر که اصلا حرف نمیزنه 

این چیزایی ام که از زبونشون گفتم ، مامای بخش دارو بهم گفت

چیکار کنم بلاست خوبه؟ اون سری ام به بلاست نرسید اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز میخواد بلاست کنه؟ منو بگو منم فقط یکی دارم دیگه چاره ای ندارم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

انشالله همون یکی بگیره راحت شی از این عذابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داروخونه ی مرکز والله فکر اونجاشو نکردم ولی یادم پارسال یکی تو همین نینیسایت گفت از داروخونه ی مرکز ...

🥲

هرچی قسمتم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶 انشالله همون یکی بگیره راحت شی از این عذابا

الهی دوتامون این اخریم انتقالمون باشه خیلی باهم فاصله نداریم خدا کنه دوتامونم مثبت بشیم از دست انصاری پور خلاص 

اگه بلاست بشه خوبه ولی من هیچ وقت جرات نکردم ریسک کنم وبارضایت خودم نمیزاشتم بلاست بشن

🥺 آره ریسکش بالاس

لامصب یه دوراهی بدیه

اگه حین بلاست پوچ بشن مث سری قبل من نابود میشم :)

اگه بلاست هم نکنم درصد مثبت شدنش میاد پایین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40