2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
بچه ها من امروز رفتم‌ پیش دکترم جواب غربالگری رو دید خدارو شکر گفت همه چیز خوبه، چکاپ کامل هم داده ب ...

عزیززرم به سلامتی سالم بغل بگیری جوجو نازتو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خیلی هم عالی ، ایندفعه مامان میشی به امید خدا  من دارم میرم قم امشب البته از دور  به حرم ...

فداتشم مهربونم 🫶

انشالله هر چی مهربونی داری و کردی به خودت و زندگیت برگرده عزیزم ♥️🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شادی جان ببخشید در مورد اسم پرسیده بودی من دو سه روزی وصل نمی شدم سایت الانم گاهی وصل میشم گاهی ...

بهارک چرا ۹ ماهت تموم نمیشه؟! من دارم به نیمه میرسم شما هنوز ماه آخری!🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
گلم برای کولیک قطره اینفکول و برای رفلاکس قرص نکسیوم بگیر. بهتر از اینا دیگه نیست کلا. فقط یکم سخت پ ...

ببخشید علائم رفلاکس چیه؟ از کجا متوجه شدیم دخترتون رفلاکس داره؟ من چندتا دکتر عوض کردم ولی نگفتن رفلاکس دارن. بچه‌هام چند روزیه بیقرارن مخصوصا پسرم، میگم نکنه رفلاکس داره، وقتی اروغش میگیریم انگار شیر میاد تا تو گلوش باز قورتشون میده. موقع خواب هم انگار چیزی تو گلوشه یهویی اووق میزنه. میگم نکنه پسرم رفلاکس داره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ببخشید علائم رفلاکس چیه؟ از کجا متوجه شدیم دخترتون رفلاکس داره؟ من چندتا دکتر عوض کردم ولی نگفتن رفل ...

دختر من اولش همش انگار توی دهنش یه چیزی می جوید، بعد توی خواب یهو می‌پرید جیغ میزد گریه میکرد، عوق زیاد میزد، بی قراری زیاد داشت، شیر زیاد نمیخورد، همش انگار توی گلوش یه چیزی داشت خر خر میکرد. بردم دکتر گفت رفلاکس پپهانه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سحر جون بله رفتم دکترم هم سونو شکمی و هم واژینال کرد ۶ هفته و ۳ روزم بود  دوباره گفت رش ...

وااای بخدا خیلی زود سونو رفتی من هرچقدر به دکترم میگفتم میخوام بیام سونو اخرش تو ۹ هفته سونوم کرد به هیچ عنوان قبلش سونو ندادم چرا اینقدر زود مبنویسه که ادم استرس بگیره به این فکر کن که اگه هیچ مشکلی نداشته باشی با این استرست پدر اون بچه رو دراوردی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خانمایی ک بچه هاشون رفلاکس داشتن چجوری آرومشون میکنین بچه های من در طول شبانه روز جمعا 3 ساعت م ...

سلام عزیزم. خیلی سخته. شیر خوردنشون برای اروم شدن مری هست که در اثر بالا اومدن اسید میسوزه.باید دارو مصرف کنن. امپرازول میدن که دونه های داخلشو به تعداد میشماری و با کمی پوره سیب بهش میدی. دختر من از سه ماهگی خورد

وااای بخدا خیلی زود سونو رفتی من هرچقدر به دکترم میگفتم میخوام بیام سونو اخرش تو ۹ هفته سونوم کرد به ...

ندا جون ۶ هفته خیلی هم کم نیس. 

هم استرس هم گریه. 

آخه علائم خاصی هم ندارم. 

شما تو این سن بارداری چه علائمی داشتی ؟ 

سلام دوستان من  چند روز پیش رفتم دکتر برا کارای قبل انتقال 

تست پاپ اسمیر و سونو دراب برام انجام داد و گفت دوتا کیست کوچیک تو هر دوتا تخمدانم دارم

ولی قسمت نوک سینه ام هم چند روزه شدید درد داره مثل ماههایی که اچ سی جی میزدم و درد میگرفت 

همش میگم نکنه باردار بوده باشم و دکتر اشتباه کیست دیده باشه تو سونو 

به نظر شما همچین چیزی امکان داره؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

چند وقت بعد مصرف متفورمین بدن بهش عادت میکنه؟

من اینجوری پدرم در میاد که 🫠

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️