2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
منم پریودام کوتاه و کم هستن ولی همونو هم حساب نمیکنن 🙃 دیگه هر کدوم یه چیزی میگن دیگه ماهم گوش میکن ...

من قبل ای وی اف دکتر زنان که میرفتم آزمایش هورمونی نوشته بود روز سوم پریود 

منم چون روز اول هم‌ لک بینی داشتم هم شبش پریود شدم،دکتر خودش هم در جریان بود اون روز رو حساب نکردم آزمایش که بردم گفت مگه نگفتم روز سوم برید آزمایش روز چهارم رفتی ،حرف گوش نمیکنید و از این حرفا این شد که دیگه روز اول حساب میکردم‌ 

منظورم اینه دقیقا هر کدوم یه حرفی میگن ادم‌ گیج میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یعنی ضخامت خوب باشه مثبت میشه به نظرت؟

نه مثبت شدن ربطی به ضخامت نداره ،خیلی چیزا تو‌مثبت شدن دخیل هستن 

ولی برای اینکه بتونه برات انتقال بده باید ضخامت خوب باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جون بله رفتم دکترم هم سونو شکمی و هم واژینال کرد ۶ هفته و ۳ روزم بود  دوباره گفت رش ...

انشالله خدا سورپرایزت می‌کنه و با خبر خوب میای 

خدا رو چه دیدی اینقدر معجزه دیدیم اینجا 

وای بچه‌های منم کولیک دارن شبا اینقدر گریه می‌کنند و بیقرارن نزدیک 50 روزه پام رو از خونه نزاشتم بیر ...

خیلی شرایطه بدیه بیشتر وقتا مجبوریم ساعت 4 یا 5 صبح با ماشین ببریمشون بیرون

من قبل ای وی اف دکتر زنان که میرفتم آزمایش هورمونی نوشته بود روز سوم پریود  منم چون روز اول هم ...

خوب ببین تو همون روزی که لک شدی پریود شدی اون میشد روز اول پریودت .حتی اگه پریود شدنت شب اتفاق بیافته اون رو  روز اول باید در نظر بگیری . اگه فقط لک باشه و فرداش خون واضح ببینی فردا رو روز اول در نظر میگیری

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

@باران31    

باران جان،بهت یه دنیا تبریک میگم و خسته نباشید

خیلی خوشحالم به سلامتی در کنار دختر گلت هستی و از نعمت نی نی کوچولو و مامان شدن بهره بردی،امیدوارم سلامتی و عاقبت بخیریشو ببینی،انشااله رفتی خونتون و حالت روبراه شد حتما بازم گاهی یاد ماها بکن و از شیرینی نی نی کوچولوت باهامون بگو

بله عزیزم منم رویان بودم به منم گفت دوست دارم دومرحله ای انجام بدم ولی بستگی به نطر جنین شناس داره ک ...

خب به سلامتی عزیزم، ایشالله همه چیز به خوبی پیش بره برات.

منم این ماه که پریود بشم می رم دکتر برای سونو. نمی دونم چطوری می خواد وارد سیکلم کنه. چون پردونیزولون و آسپرین دارم ممکنه بگه پریود بعدی. و شاید بخاطر کیست آندومتریوما بهم آمپول بده. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشالله الهی آمین. ممنونم. به سلامتی اگه خدا بخواد میشه و کاری به کیفیت نداره. انشالله به حق این شب ...

قربونت مرسی عزیزدلم.

برات آرزو می کنم ماه دیگه همین روزها حال و احوالت عالی باشه و کلی اتفاقهای خوب برات افتاده باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به سلامتی ، خیلی هم عالی کی میری برا انتقال ان شاءالله؟

ممنونم عزیزم. انتقال معلوم نیس هنوز. ضخامتم پایین بود مجدد دارو دارم میخورم تا شنبه برم ببینیم وضعیت چجوریه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یعنی ضخامت خوب باشه مثبت میشه به نظرت؟

عزیزم ضخامت تنها فاکتور مثبت شدن نیست من سه بار انتقال دا م هر سه بار ضخامتم بالای ۹ بود ولی دوبار منفی شدم‌بار اخر مثبت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

اااای جاااان دلم. تبریییک میگم. ان شاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱