2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

قدمش پر از خیر برکت عزیزم مبارکه ❤️🌈

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزیزم ازدواج ما عاشقانه بود و خیلیییی همو دوس داریم مشاور اجباری طلاق که رفتیم تا نشست گفت زن م ...

عزیرم کاش مشاور تاثیر بزاره جدا نشین برید از پرورشگاه بیارید ثوابم داره ... البته جای شما نیستم🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

ای جون دلم قدمش مبارک باشه پرنسسمون ان شالله همیشه سلامت باشه و شاهد موفقیت هاش باشی 

ان شالله خودتم بهتر بشی به زودی نگران زردی نباش اکثر بچه ها دارن تا میتونی شیر بدی شیرخشک هم کنارش بده زودتر خوب میشه چون اولش شیر خودت کمه 

بله عزیزم ازدواج ما عاشقانه بود و خیلیییی همو دوس داریم مشاور اجباری طلاق که رفتیم تا نشست گفت زن م ...

پس همسرتون چون نمیخواد حسرت کشیدن شمارو ببینه اینکارو میکنه فقط خودت باید دلشو بدست بیاری همسرتون با اسپرم اهدایی اینا موافقت نمیکنه؟یا ی بچه به سرپرستی بگیرین یعنی به خاطر بچه زندگی ار هم نپاشه امیدوارم بتونی راضیش کنی به نظرم همسر شما مرد خیلی خوبی والا کسایی هستن مشکل از خودشونه زبون دارن به چه درازی راضی به طلاق اینام نمیشن 

سلام دوست عزیزم خوبی انشالله. مامان شدی؟  توکل به خدا دقیقا درست میگی من تلاشمو دارم میکنم انش ...

سلام سارا جانم خوبی؟ حقیقتش خییییلی ناراحت شدم، از همون بار اول که داستان رو گفتی همیشه یه گوشه از ذهنم بودی ...

هیچ‌ حرفی به زبونم نمیاد جز اینکه بگم غم و ناراحتیت رو درک میکنم و غم خوارت هستم، الهی که به حق فرق شکافته ی حضرت علی، خدا توی این شب‌های عزیز سرنوشتت رو طوری رقم بزنه که به این روزهات بخندی و بگی خدایا حکمتت رو شکر 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نترس آزمایش ژنتیک دادی یا ندادی؟!

کاریو تایپ دادیم ولی شوهرم نرفته جوابو بگیره

پارسال برج ۷ اینا دادیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من با دکتر موسی پور ماه پیش تو جهاد پانکچر شدم الان منتظرم پریود دوم بعد پانکچر بشم برم مطب با دانای ...

دو بار پشت سر هم پانکچر میشی؟ پانکچر اول چندتا جنین داشتی ؟ 

نه من چون ذخیره ام پایینه تخمکهام‌ کیفیت نداشتن جنین نداشتم تا حالا کلا انتقال نداشتم 

از دانایی اصلا راضی نبودم ،نه از دانایی نه بیمارستان بین‌المللی 

ولی موسی پور خوب بود برام حداقل یه دکتری بود آرامش داشت و آدم استرس نمی‌گرفت 

من از جهادم راضی بودم خدایی کارکنانش خیلی خوبن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام مامان خانمممم، قدم نو رسیده مبارک گلم، الهی که نامدار باشه و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی، ان شاالله هرچه زودتر هر دو در سلامت کامل مرخص میشین و با کلی عشق روزهای شاد و سلامتی رو در کنار خانواده و عزیزان سپری میکنید ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پس همسرتون چون نمیخواد حسرت کشیدن شمارو ببینه اینکارو میکنه فقط خودت باید دلشو بدست بیاری همسرتون با ...

من صد به یقین مطمئنم اگر مشکل از من می‌بود

همسرم سرم هوو می‌آورد

الانم انقد ادعا می‌کنه دوستم داره :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو بار پشت سر هم پانکچر میشی؟ پانکچر اول چندتا جنین داشتی ؟  نه من چون ذخیره ام پایینه تخمکهام ...

نه من فقط ی بار تو جهاد با موسی پور که پانکچر شدم 5 تا جنین شد برام آره انصافا منم از جهاد و موسی پور خیلی راضیم امیدوارم مثبت بشه انتقالم الان که پریود بشم گفته بیا اگه اوکی باشم اردیبهشت انتقال میده دانایی خیلی اسم درآورده من کلا نرفتم پیشش از اول با موسی پور شروع کردم دفعه قبل گفتم خانم دکتر اگه انتقالم منفی بشه چی میشع گفت کی گفته منفی میشه چرا اینو میگی خیلی روحیه داد بهم الان موسی پور بهت چی گفته راهکاری داده؟

من صد به یقین مطمئنم اگر مشکل از من می‌بود همسرم سرم هوو می‌آورد الانم انقد ادعا می‌کنه دوستم داره ...

اره آقایون خیلی بی وفاترن خدا نکنه ی روز مشکل از زن باشه آخرش سرکوفت داره خدا همرو از این حسرت دربیاره همه چه زن چه مرد خوب دلشون بچه میخواد ولی هر کی تو این راه مشکل داره به نظرم تو سخترین امتحان خدا قرار داره حق همس دیگه بچه دار شدن انصاف نیس یکی انقد بی دردسر باردار میشه هزار جورم ناشکری میکنه یکی هم به خاطر ی بچه چه زجرایی که نمیکشه 

عزیرم کاش مشاور تاثیر بزاره جدا نشین برید از پرورشگاه بیارید ثوابم داره ... البته جای شما نیستم🥺

انشالله عزیزم. اصلا راضی نمیشه وگرنه با دوبار پانکچر خیلی زوده که بگم ما بچه دار نمیشیم چه برسه به جنین و تخمک و پرورشگاه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤