2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلام عزیزم ای بابا چرا پس... قبلا سر سقط ها کورتاژ شدی؟ پارسال هیسترو هم کردی درسته؟

نه تا حالا کورتاژ نشدم . تو اولی ک عمل شدم لوله رو برداشتن تو دومی هم خودش شکر خدا بتا پایین اومد و دفع شد. پارسال آره دو بار هیسترو کردم ک تو اولی سپتوم داشتم و تو دومی پولیپ. دکتر میگه پولیپ نداری الان. نمیدونم چرا اینجوری شده .

انتقال اولم روز ۱۰ ضخامت ۱۰ بود. ولی بعد اون همین جوری دچار مشکل شد.

بیشتر ازین ناراحتم ک سه ماهه ب خاطر ضخامت دارم دارو هورمونی میخورم🥺

توکل ب خدا . ان شاالله ک خیره. خییییلی محتاج دعای خیرتونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره نیازجان. سال ۹۹ دوبار انتقال دادم منفی شد. امسال مجدد پانکچر کردم ۵تا جنین شد. ۳تاش رو انتقال د ...

عزیزم مام بودی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مود لنفوسیت تراپی هم پرسیدم گف اصلا قبول نداره لنفوسیت رو.گف همون پردنیزولون کفایت می کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم نمیتونی جنین هاتو انتقال بدی شهرتون؟  اینجوری خیلی حیفه  اینهمه جنین د ...

عزیزم هیچ جا از شهرمون جنینامو قبول نمیکنن واقعا شرایطش ندارم ای کاش همسرم همکاری میکرد ایندفعه هم میگه آخرین دفعه س 😔 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بچه ها. باز این ضخامت من ادا در اورد🥺 روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ . 

هنوز زوده خاهر خوبه که

اتفاقا میخواستم بگم تا به حال پی ار پی کردی؟ من یه بار قبل انتقال پی ار پی کردم ولی بخاطر افزایش شا ...

نه انجام ندادم. دکتر گف برات بهتره دو سه روز قبل انتقال انجام بدیم. قرص واژینالم گف روزی دو بارش بکن

کاش میدونستم prp چقد بالا میبره

نه تا حالا کورتاژ نشدم . تو اولی ک عمل شدم لوله رو برداشتن تو دومی هم خودش شکر خدا بتا پایین اومد و ...

هنوز زوده عزیزم خوبه بالامیره منم اوایل اندومترم خیلی زیاد بود سقط هم هیچوقت نداشتم‌ولی با اینهمه‌دارو لعنتی مشکل اندومتر پیدا کردم

هنوز زوده خاهر خوبه که

خیلی پایینه نیاز جون. دو دفعه قبلی ک سیکلم کنسل شد از ۶ خورده ای شروع می شد و نهایت کنسل میشد دوباره. اینکه ۵ و خورده ای دیگه🥴 توکل ب خدا ببینیم چی پیش میاد. خیییلی محتاج دعاتونم

اتفاقا میخواستم بگم تا به حال پی ار پی کردی؟ من یه بار قبل انتقال پی ار پی کردم ولی بخاطر افزایش شا ...

عزیزم شما نی نی دارین؟بار چندم مثبت شدین

در مود لنفوسیت تراپی هم پرسیدم گف اصلا قبول نداره لنفوسیت رو.گف همون پردنیزولون کفایت می کنه.

بنظر منم لنفو بیخوده خیلی از دکترها قبول ندارن

برای منم بی نتیجه بود سر یکی از انتقاالام انجام داده بودم

با دو سه جلسه اصلا اپکام بالا نرفت 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی پایینه نیاز جون. دو دفعه قبلی ک سیکلم کنسل شد از ۶ خورده ای شروع می شد و نهایت کنسل میشد دوباره ...

اخه من دیدم یهو وسط سیکل بالامیره ایشالا واس توهم همین میشه استرادیول دارین؟سیکلتون جیه

سلام بهار جان بله ازمایش دادم عددش ۴۸۷۸ شده فرستادم برای دکترم هنوز جواب ندادم دکتر من ۵ روز پی ...

ان شاالله که خوب پیش بره. تا الان که خدارو شکر بتا رشد داشته. با یکی دوتا دکتر دیگه هم مشورت کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....