2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
سلام ب همگی خانوما من انتقال دارم میخوام خراش اندومتر انجام بدم خوبه؟ کسی مثبت شده بعد خراش؟؟

سلام.

من اینبار با هیسترو خراش دادم. نمیدونم مثبت شدنم ربطی به خراش داشت یا نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من اینبار با هیسترو خراش دادم. نمیدونم مثبت شدنم ربطی به خراش داشت یا نه

عزیزم شما باره چندمتون مثبت شدین؟انتقال منفی داشتین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی گلم جواب دادی  چند روزه منتظرم جوابی نیومد برام کلافه شدم  دو تا جنین دیگ بیشتر ندا ...

سلام عزیزم من سوالتونو دیدم سر در نیاوردم به نظرم سوالت تخصصیه بهتره همین موضوع رو به دکتر بگی بهتر راهنماییت میکنه چند تا انتقال منفی داشتید ؟

سلام عزیزم من سوالتونو دیدم سر در نیاوردم به نظرم سوالت تخصصیه بهتره همین موضوع رو به دکتر بگی بهتر ...

دوبار 

اولین بار دو تا جنین آزمایش منفی

دومین بار سه تا جنین سه آزمایش اول مثبت بعدم افت بتا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانما قبل پانکچر چی لازمه انجام بدیم؟یادم نمیاد چیکار کردم قبل از پانکچر قبلیم

پانکچرتون کیه ؟

اگه یکی دو ماه دیگه است حتما مکمل و ویتامین بخور صبحانه ها تخم مرغ ابپز بخورید 

اب زیاد بخورید پیاده روی کنید ان شاالله کلی تخمک خوب و باکیفیت داشته باشید 

دوبار  اولین بار دو تا جنین آزمایش منفی دومین بار سه تا جنین سه آزمایش اول مثبت بعدم افت بتا

اها راستی یادم اومد شمارو یه بار افت بتا داشتید منم دو بار انتقال منفی داشتم میخوام اینبار قبل انتقال برم پیش دکتر زرنانی ازمایشای ایمنیمو ببرم نشون بدم 

بنظرم یه بار چون افت بتا داشتید پیش دکتر. زرنانی برید  ضرر نداره 

مرسی گلم جواب دادی  چند روزه منتظرم جوابی نیومد برام کلافه شدم  دو تا جنین دیگ بیشتر ندا ...

الهیی عزیزم. میفهمم واقعا سخته‌ . ان شاالله خدا بهترین خیرو جلو راهتون بذاره.

ان شاالله خییلی زووووود عکس و فیلم نی نی گلتونو بفرستین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پانکچرتون کیه ؟ اگه یکی دو ماه دیگه است حتما مکمل و ویتامین بخور صبحانه ها تخم مرغ ابپز بخورید  ...

عزیزم من پانکچر اولم دوسال پیش بود تهران انجام دادم از ۱۷تا تخمک ۱۲تا جنین باکیفیت شد یکبار انتقال دادم‌ منفی شدم ۹تا جنین دیگه دارم حالا رفت‌وامد‌اذیتم‌میکنه گفتم‌تو شهره خودم دوباره شروع کنم تقریبا دوماه دبگه پانکچرم میشه انشالا 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من پانکچر اولم دوسال پیش بود تهران انجام دادم از ۱۷تا تخمک ۱۲تا جنین باکیفیت شد یکبار انتقال د ...

اخه حیفه که این همه هزینه کردی جنیناتم که با کیفیته چرا خودتو میخوای سوراخ سوراخ کنی دوباره کلی هم هزینه دوباره کنی نصف اون هزینه رو میتونی خرج کنی با هواپیما بیای و بری برای انتقال تا مسیرم اذیتت نکنه  

البته خودتون میدونیدا عزیزم ب نظرم ۹ تا جنین با کیفیت  حیفه که ول کنیش بعد شهرستانها معمولا دستگاهاشون انقد پیشرفته نیست مثل تهران 

عزیزم شما باره چندمتون مثبت شدین؟انتقال منفی داشتین؟

آره نیازجان. سال ۹۹ دوبار انتقال دادم منفی شد.

امسال مجدد پانکچر کردم ۵تا جنین شد. ۳تاش رو انتقال دادن و ۲تاش از بین رفت. 

این سری من کارای زیر رو کردم:

خراش دادم

به تشخیص دکتر ivig تزریق کردم

قبل انتقال آمپول چسب جنین زدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها تا بحث اسم.ما هنوز اسم انتخاب نکردیم.

به نظرتون بهار قشنگه؟

اسم دخترونه ملیح وناز چیزی به ذهنتون می رسه بگید.

تو سبک های بهار،یاسمن از این سبک اسم ها

شادی صدام کنید